Přejít k hlavnímu obsahu

Najlepším sázkarom za november sa stáva cNg

1. 12. 2010 | 09:45 Všechny hry
Máme za sebou v poradí 13. sázkove obdobie a je čas odmeniť najlpšieho sázkara za mesiac november.
Výchozí obrázek

Máme za sebou v poradí 13. sázkove obdobie a je čas odmeniť najlpšieho sázkara za mesiac november.

Celkovým víťazom sa stal tentokrát Tomáš "cNg" Karaba z mesta Žatec s 647213384 kreditami a odnáša si tak profesionálnu podložku SteelSeries NP+. Na druhom mieste skončil Jan "jEncEk" G. s 42805761 kreditami a bronz získava Kamil "AL´TAIR" Šafránek, obaja dostávajú po 2 lístky do kín Palace Cinemas. Gratulujeme.

Na mesiac December (Prosinec) sme si pre vás pripravili novú hernú pecku od EA, hru Medal of Honor v hodnote 1050 Kč a samozrejme lístky do kina pre druhého a tretieho tipujúceho.

Stále sa snažíme zkvalitňovať naše sázky a úzko s tým súvisí aj náš tím bookmakerov, ktorý je veľmi kvalitný ale radi by sme ho rozšírili o ďalších šikovných ľudí. Ak máš záujem pomôcť, stáči ak mi napíšeš do súkromnej správy o akú hru máš záujem a aké máš skúsenosti všeobecne s progamingom a za odmenu môžeš získať pravidelne lístky do kina.

Výhra v obodobí 01.12.2010 - 31.12.2010

Hra Medal of Honor

Hra Medal of Honor

O Medal of Honor
Hra Medal of Honor se v roce 2010 vrací do první linie!

Poprvé během své desetileté historie opustí hra Medal of Honor scénu 2. světové války a přivede Vás do válečného konfliktu sužovaného Afghánistánu. S dějem, zasazeným do nehostinného a bezohledného prostředí, Medal of Honor odhalí poslání elitního amerického vojáka, v americké armádě označovaného jako Tier 1 Operator. Jde o naprostou elitu US Army, která pod přímým velením National Command Authority vykonává strategické úkoly nejvyšší priority. Na pozadí současných vojenských operací hra detailně ukáže jeho vůli, způsob přemýšlení a nekompromisní profesionalitu.