Přejít k hlavnímu obsahu

Mikulášský a Vánoční turnaj*

3. 12. 2010 | 09:04
FIFA 11 hráči na portále PLAYzone.cz se ani během zimních svátků nemusí bát, že by byli ochuzeni o svou pravidelnou dávku soutěží. Ba naopak na prosinec jsme si pro ně připravili více jak pořádnou nadílku.Už na 5. prosince je plánován start Mikulášského turnaje pro 32 hráčů. Soutěžit se bude o profesionální herní podložku qiip fabric L OEM ve verzi United-Games. Kapacita je momentálně naplněna, ale protože je před zahájením potřeba potvrdit účast a ne všichni jako obvykle dorazí, můžete se zapisovat i nadále.
Výchozí obrázek

FIFA 11 hráči na portále PLAYzone.cz se ani během zimních svátků nemusí bát, že by byli ochuzeni o svou pravidelnou dávku soutěží. Ba naopak na prosinec jsme si pro ně připravili více jak pořádnou nadílku.

Už na 5. prosince je plánován start Mikulášského turnaje pro 32 hráčů. Soutěžit se bude o profesionální herní podložku qiip fabric L OEM ve verzi United-Games. Kapacita je momentálně naplněna, ale protože je před zahájením potřeba potvrdit účast a ne všichni jako obvykle dorazí, můžete se zapisovat i nadále.

Jako druhý v pořadí je přichystán Vánoční turnaj, který se narozdíl od Mikulášského bude hrát ve skupinách s následným play-off. Maximální počet zůstává také na 32 soutěžících. Registrace budou spuštěny dnes večer ve 12:00, takže si ohlídejte, že na vás zůstane alespoň jedno místo.

Přehled všech turnajů naleznete na TÉTO STRÁNCE.

Štítky: turnaje, FIFA 11