Přejít k hlavnímu obsahu

Vietnam je venku, hrajete?

18. 12. 2010 | 17:53
V dnešních ranních hodinách se z centrály společnosti Electronic Arts začaly rozesílat nejnovější kódy k novému DLC pro hru Battlefiel Bad Company 2 - Vietnam.Ti z vás, kteří v posledních dnech upínali oči především na dnešní kalendářní den, můžete se radovat. Nejnovější DLC od společnosti DICE je konečně tu a přináší s sebou řadu nových zbraní, map a neskutečných zážitků z války ve Vietnamu. Světový herní portál IGN oznámkoval pokračování k Bad Company 2 známkou devíti a půl z deseti možných. Co na to říkáte vy? Souhlasíte?
Výchozí obrázek

V dnešních ranních hodinách se z centrály společnosti Electronic Arts začaly rozesílat nejnovější kódy k novému DLC pro hru Battlefiel Bad Company 2 - Vietnam.

Ti z vás, kteří v posledních dnech upínali oči především na dnešní kalendářní den, můžete se radovat. Nejnovější DLC od společnosti DICE je konečně tu a přináší s sebou řadu nových zbraní, map a neskutečných zážitků z války ve Vietnamu. Světový herní portál IGN oznámkoval pokračování k Bad Company 2 známkou devíti a půl z deseti možných. Co na to říkáte vy? Souhlasíte?

Zdroj: BadCompany2