Přejít k hlavnímu obsahu

MH bude 23. ledna a s kvalifikací na MČR!

3. 1. 2011 | 20:36
Jak jste už možná postřehli, v neděli 23. ledna 2011 se uskuteční druhý Mezihernový turnaj ve hře FIFA 11 na PC. Zásadní novinkou lednového a později i březnového turnaje je, že se skrze ně lze kvalifikovat na oficiální Mistrovství České republiky a Slovenska.
Výchozí obrázek

Jak jste už možná postřehli, v neděli 23. ledna 2011 se uskuteční druhý Mezihernový turnaj ve hře FIFA 11 na PC. Zásadní novinkou lednového a později i březnového turnaje je, že se skrze ně lze kvalifikovat na oficiální Mistrovství České republiky a Slovenska. Dokonce jsou právě MZH hlavní možností, jak získat co nejvíce bodů do seriálu kvalifikace, který probíhá na portálech PLAYzone a EA SPORTS.

Co je MČR?

MČR je zkratka pro oficiální Mistrovství České republiky pořádané portálem PLAYzone.cz ve spolupráci se sponzory a partnery tohoto projektu, v jehož rámci se také soutěží o titul mistra ve FIFA 11 na PC verzi. MČR se hraje systémem offline a online kvalifikací a vypukne 22. dubna 2011 hlavním finále v Kongres hotelu Jezerka. Do offline kvalifikací se počítají veškeré Mezihernové turnaje pod záštitou PLAYzone, do online jsou ve FIFA 11 zahrnuty MČR turnaje na portálech www.easports.cz a www.playzone.cz.

MČR Logo

Více informací o MČR naleznete na stránce MČR FIFA 11 - termíny kvalifikací a bodový systém.

Mezihernový turnaj FIFA 11

A nyní již k lednovému Mezihernovému turnaji. Ten nás čeká, jak už bylo zmíněno 23. ledna, není kapacitně nijak omezen, maximálně místy v jednotlivých hernách (jejich seznam naleznete ZDE). Opět se bude hrát systémem, kdy budou hráči rozděleni do 4 základních skupin, z nichž první 4 postoupí do play-off, kde bude WB na 2 vítězné zápasy a LB na 1 vítězný zápas. Na nepostupující ze skupin čeká Doprovodný turnaj.

V hlavním turnaji se hraje přesně o 1/4 z vybraného vstupného. Čím víc hráčů bude, tím větší tedy bude i prizemoney. Na vítěze pak čeká 60%, druhého 25% a třetího 15% z této částky. V doprovodném turnaji se soutěží o 3, respektive 2 či 1 volnou hodinu všech partnerských hernách. Kromě finanční odměny a hodin se hraje také o pořádnou porci bodů do kvalifikace pro MČR, bodový systém je k vidění ZDE.

Stejně jako v listopadu se bude hrát jak přes EASO, tak i přes GameRanger, takže dorazit mohou také hráči, co nevlastní FIFA 11.

Registrace budou spuštěny 9. ledna ve 20:00 a skončí 16. ledna ve 20:00. Pokud by vás zajímaly další informace, navštivte stránku Mezihernového turnaje.

Partneři Mistrovství ČR v počítačových hrách

nvidia logo

HAL3000 Logo

INTEL Logo

Toshiba Logo

GIGABYTE Logo

Electronic Arts Logo

Partnerské herny