Přejít k hlavnímu obsahu

Rain posiluje FnaticMSI

26. 6. 2011 | 20:00 StarCraft 2
Finalista GSL, bývalý hráč Team SCV Life,  Park Seo Rain Yong rozšiřuje řady FnaticMSI. Pro mnohé velké překvapení, avšak podobný krok se od Raina dal čekat.
Výchozí obrázek

rainFinalista GSL, bývalý hráč Team SCV Life, {#Korejská republika} Park Seo Rain Yong rozšiřuje řady FnaticMSI. Pro mnohé velké překvapení, avšak podobný krok se od Raina dal čekat. Když opouštěl tým TSL, dal jasně najevo, že by se rád zaměřil na zahraniční scénu, což byl velmi nečekaný krok od někoho, kdo má zajištěné místo v GSL (Code S). Rain, hrající za Terrany, byl vůbec prvním hráčem v historii GSL, který sestoupil z Code S a později se do ní dokázal vrátit. Jeho největším úspěchem je bezesporu druhé místo v třetí sezóně GSL, kdy jediného přemožitele našel v {#Korejská republika} Jang MC Min Chul.

Aby účast v turnajích v Evropě a Americe byla pro Raina co nejjednodušší, rozhodl se přestěhovat do USA, kde se připojí k týmovému kolegovi {#Kanada} Payam TT1 Toghyan v progamingovém domě na Floridě. Korejský hráč si už zajistil místo v druhé sezóně NASL.

„Myslím si, že to pro mě bude dobrá zkušenost, je skvělé mít za spoluhráče takové hvězdy. Jsem velmi šťastný, že jsem dostal tuto příležitost,“ řekl ke svému přestupu Rain.

Nejedná se o první přestup Korejce do zahraničního týmu, před nedávnem {#Korejská republika} Kim Twilight Hak Soo podepsal smlouvu u FXOpen. Ovšem Twilight, který nyní vystupuje jako FXOz, na rozdíl od Raina zůstává, aby se svým týmem bojoval v prestižní GSTL.

 

Štítky: StarCraft 2