Přejít k hlavnímu obsahu

Co nás čeká na WCG LAN finále 2011

28. 6. 2011 | 15:17 Counter Strike 1.6
Mezihernový turnaj 06/2011 ve hře Counter-Strike 1.6 je úspěšně za námi a společně s ním také kompletní česko-slovenská kvalifikace pro World Cyber Games 2011 v této hře. Pojďme se tedy podívat, jak se komu vedlo a kdo se nakonec představí na LAN finále.Průběh kvalifikace v režii klanu eSuba
Výchozí obrázek

Mezihernový turnaj 06/2011 ve hře Counter-Strike 1.6 je úspěšně za námi a společně s ním také kompletní česko-slovenská kvalifikace pro World Cyber Games 2011 v této hře. Pojďme se tedy podívat, jak se komu vedlo a kdo se nakonec představí na LAN finále.

Finále World Cyber Games

Průběh kvalifikace v režii klanu eSuba

Jak už několikrát padlo, systém domácí kvalifikace byl zvolen jako série různě hodnocených turnajů, z nichž účastníci sbírali body do MČR Klasifikace a z té čtyři nejlepší týmy v pořadí získaly místo na LAN finále. A kdo v jakém turnaji triumfoval?

Kompletní pořadí MČR Klasifikace naleznete na http://www.playzone.cz/mcr-klasifikace/cs16.

Ze seznamu je jasně vidět, že vše od samotného počátku měly pevně v rukou oba celky pod záštitou organizace eSuba, a to ačkoliv se nezapojily do poslední zastávky série. Z té naopak doslova za pět minut dvanáct vyšel vítězně klan sixbaners, který tak vyšoupnul nEophyte.

Obsazení LAN finále a klanové soupisky

Když porovnáme výše uvedený seznam turnajů s konečným pořadím, můžeme vyčíst pár zajímavé fakty. OX.enermax vybojovali svůj postup vytrvalými výkony, aniž by vyhráli jedinou soutěž a naopak sestavy nEophyte a eSinge, ačkoliv patří mezi pět jediných vítězů kvalifikačních zastávek, pravděpodobně na LAN finále neuvidíme.

{#Česká Republika} eSuba.Intel{#Česká Republika} eSuba.LG{#Slovenská Republika} OX.Enermax{#Česká Republika} sixbaners
 jckl ptex X-RaY gcko
 duke_duke Superstar giotive Endruu
 oskar selby uno1 un1
 jRi ppk will tWEETY
 gns Petr.D benq1 smallito

Co nás čeká na LAN finále 2011

Domácí vyvrcholení se odehraje už v sobotu 9. července, a to v pražské herně PG Cyber Café Nový Smíchov. Utkají se zde čtyři kvalifikované celky systémem skupiny s následným Single Elimination play-off. Na vítěze čeká fantastická cena v podobě plně proplaceného postupu na Světové finále World Cyber Games 2011 v jihokorejském Busanu.

Na své si samozřejmě přijdou i diváci, pro které je připraveno celodenní živé vysílání PLAYzone TV z místa dění LAN finále 2011, takže si rozhodně udělejte čas, protože půjde opravdu o hodně!

Více o turnaji, jeho podrobném systému a harmonogramu se dozvíte na turnajové stránce http://www.playzone.cz/turnaje/cs16-wcg-lan-finale-2011.