Přejít k hlavnímu obsahu

Připravte se na EU West & EU East!

30. 6. 2011 | 13:03 League of Legends
Riot Games se rozhodli radikálně řešit problémy se servery. Níže přikládáme jejich novinku v překladu portálu LoL.cz.Summoneři!Posledních pár měsíců jsme pracovali na plánu akce pro drastické snížení počtu problémů s narušováním běhu serveru, které sužují Evropskou platformu. Konečně se nacházíme v bodě, kdy se můžeme o naše plány podělit a představit Vám plány, které Evropě přinesou větší stabilitu.
Výchozí obrázek

Riot Games se rozhodli radikálně řešit problémy se servery. Níže přikládáme jejich novinku v překladu portálu LoL.cz.

Summoneři!

Posledních pár měsíců jsme pracovali na plánu akce pro drastické snížení počtu problémů s narušováním běhu serveru, které sužují Evropskou platformu. Konečně se nacházíme v bodě, kdy se můžeme o naše plány podělit a představit Vám plány, které Evropě přinesou větší stabilitu.

V současné době udržuje služba PvP.net online stovky tisíců lidí, hrající League of Legends v jakémkoli čase – jsou to příkazy mnohem většího rázu, než prostředí typických massivních multiplayerovek udržuje! A zatímco jsme velmi nadšeni z vašeho nadšení a vášně, kterými jste vůči hře projevili, vyvstali z toho komplikace, jenž jsme se snažili vyřešit. Konkrétně jsme chtěli snížit dlouhé loginové fronty v zátěžových hodinách, eliminovat naši oporu v New Yorkských nadbytečných serverech a drasticky snížit počet neočekávaných výpadků serveru.

Pro tyto účely jsme podnikly přípravy na rozdělení našich evropských služeb na dvě nové platformy: EU West a EU Nordic & East. Jakmile bude toto rozpojení kompletní, váš summoner vám bude přístupný pouze na platformě na které „přistanete“. Obě tyto platformy budou moci udržet stejný počet hráčů jako nynější evropské prostředí, což dramaticky zvýší kvalitu našich služeb a vydláždí cestu pro budoucí růst.

Celý článek si přečtete na webu www.leagueoflegends.cz.

Mapa rozdělení serverů v LoL