Přejít k hlavnímu obsahu

Fofos Gaming se vrací v plné síle

2. 7. 2011 | 11:30 Counter Strike 1.6
Slovenská organizace Fofos Gaming se vrací do koloběhu elektronického života. Nové vedení se činí a během pár dnů přijalo dvě nadějné sekce.
Výchozí obrázek

Slovenská organizace Fofos Gaming se vrací do koloběhu elektronického života. Nové vedení se činí a během pár dnů přijalo dvě nadějné sekce.

Nedostatkem času v dnešní době trpí valná většina z nás, to se bohužel promítlo i do bývalého vedení Fofos Gaming. To bylo nuceno nakonec rozpustit tehdy nejlepší slovenskou organizaci a odejít z gamingového pole. Nic ale nebylo ztraceno neboť si vše do rukou vzal tým vedený Tomášem "Glady" Čecháčkem. Ten nejdříve všechny fanoušky ujistil tím, že nechce zklamat jak fanoušky, tak i vedení týmu. "Pokusím se důvěru předsedy nezklamat, tak nám držte palce ať vše klapne tak jak má."

První sestavou, která bude v příštích měsících reprezentovat barvy Fofos Gaming je český tým vedený Marcelem "wister" Šeredou. Bývalý kapitán Team 9mm a účastník MČR 2011 společně se svým spoluhráčem Romanem "blade" Pilným dává dohromady novou údernou pětku, která by v budoucnu mohla konkurovat předním česko-slovenským sestavám. Nový tým je víceméně složením toho nejlepšího z Team 9mm a jejich největších konkurentů Teenagers from Uranus.

Česká sestava Fofos Gaming

{#Česká Republika} Marcel "wister" Šereda
{#Česká Republika} Roman "blade" Pilný
{#Česká Republika} Jan "krejza" Mezník
{#Česká Republika} Vladimír "netvor" Růžička
{#Česká Republika} David "kLACEEEK" Hurník

To slovenská sestava se už jednou jméno Fofos Gaming na svých bedrech nosila. Mluvíme o týmu, který si prošel například organizací PERUN PG, vedený Davidem "FLES1" Hunkou. Ten přislíbil, že se společně se svými spoluhráči pokusí uhrát dobré výsledky a stanou na vyšších pozicích na turnajích jak v Česku, tak na Slovensku, ale i v Maďarsku. Pětice hráčů se totiž letos chystá na Becup do Budapeště, kde chtějí prorazit ve středoevropské špičce.

Slovenská sestava Fofos Gaming

{#Slovenská Republika} David "FLES1" Hunka
{#Slovenská Republika} Cyril "act1" Zeleňák
{#Slovenská Republika} Tomas "Xtrm" Pavlik
{#Slovenská Republika} Erik "Navi" Kvasnik
{#Slovenská Republika} Miroslav "WolFman" Tuleja

Zdroj: fofos
Štítky: Fofos