Přejít k hlavnímu obsahu

Jimpo, Joe a inuh končí v SK Gaming

5. 7. 2011 | 00:17 StarCraft 2
Jeden z nejslavnějších multiklanů světa SK Gaming propouští všechny hráče ze StarCraft 2 sekce, konkrétně se jedná o trojici Jimmy Jimpo Wölfinger,  Johannes Sabroe Joe Witt a Hun inuh P
Výchozí obrázek

Jeden z nejslavnějších multiklanů světa SK Gaming propouští všechny hráče ze StarCraft 2 sekce, konkrétně se jedná o trojici {#Švédsko} Jimmy Jimpo Wölfinger, {#Dánsko} Johannes Sabroe Joe Witt a {#Německo} Hun inuh Park.

„Naším standardem je vyhrávat mezinárodní tituly,“ uvedl v oficiálním prohlášení ředitel SK Gaming {#Německo} Alexander TheSlash Müller. Tím víceméně naznačil, proč výše zmínění hráči museli odejít. Ani jeden z nich nepatřil do užší světové špičky, nejlepším umístěním bylo 5.-8. místo na Copenhagen Games, které vybojoval Joe.

Jimpo inuh
Jimpo a inuh

Fanoušci StarCraftu 2 však nemusí smutnit, už 15. července se dozvíme jména nových hráčů u SK Gaming. Vedení navíc naznačilo, že nové posily nebudou z Evropy. Začaly se tak rojit spekulace o příchodu korejských hráčů, často jsou zmiňováni {#Korejská republika} Kim FruitDealer Won Ki a {#Korejská republika} Seo Trickster Ki Soo*. Je však možné, že nově příchozí budou z USA a SK se jen snaží vyvolat velký rozruch.

* Podle zatím nepotvrzených zdrojů Trickster přechází pod korejský tým StarTale. Na svém twitteru to napsal {#Kanada} Chris HuK Lorangen.