Přejít k hlavnímu obsahu

Změna na každém rohu aneb scéna v pohybu #2

Měsíc uběhl jako voda a my už Vám servírujeme další díl nepravidelné rubriky o celkovém dění na Call of Duty 4 scéně. V minulém díle jsme si představili české hvězdy brázdící ve vodách Call of Duty 4. V tom dnešním tomu tak ale nebude. Podíváme se i na ty méně známé, přesto o nich stojí napsat novinku. Přeji příjemné čtení při dalším krátkém shrnutí.
Výchozí obrázek

Měsíc uběhl jako voda a my už Vám servírujeme další díl nepravidelné rubriky o celkovém dění na Call of Duty 4 scéně. V minulém díle jsme si představili české hvězdy brázdící ve vodách Call of Duty 4. V tom dnešním tomu tak ale nebude. Podíváme se i na ty méně známé, přesto o nich stojí napsat novinku. Přeji příjemné čtení při dalším krátkém shrnutí.


Začal bych u herní organizace AquaRedon, u které jsou změny v CoD4 sestavě na denním pořádku. Před měsícem se ze sestavy odloučil mladý, talentovaný hráč {#Česká Republika} Dominik leffty Pešl. Tým se tak ocitl ve čtyřech a nastalá situace se musela ihned řešit. Padlo mnoho jmen, ovšem novou posilou do soupisky byl vybrán hráč dříve hájící barvy eXtatus{#Česká Republika} Lukáš hjtr Nápravník. Kluci se se změnou rychle vyrovnali a jejich výsledky tomu odpovídali.
Po hodně krátkém intervalu sestavu opouští právě Nápravník, jelikož neměl dostačující čas na trénování a celkové hraní. Doslova ze dne na den se do kádru připojil {#Česká Republika} Ondřej quickpain Kobylka. Na jak dlouho bude tato změna, je zatím ve hvězdách.

AquaRedon CoD4 sestava:

{#Česká Republika} Ondřej Spyware Korf
{#Česká Republika} Vojta RAZYI Dohnal
{#Česká Republika} Ondřej quickpain Kobylka
{#Česká Republika} Adam Adamelo Sabol
{#Česká Republika} Marek shoteq Laštuvka

„Stará sekce se rozpadla, tak jsme si pořídili novou, tentokrát ze zahraničí“. Takto by se dala definovat situace v illusion-pictures, kde bývalá sestava vedená {#Česká Republika} Liborem exedee Tumpachem, se rozpadá z důvodu nedostatku času a nahrazuje jí sestava, jež pochází kompletně z Litvy. Trošku nečekaný krok, na druhou stranu české týmy mají neustálé problémy se sestavou, tak proč nezkusit štěstí v zahraničí. Podle slov vedení, které uveřejnili na webu, se nová pětičlenná sestava ukáže na nadcházející akci Grunex European LAN s dotací € 5000!

illusion-pictures CoD4 sestava:

{#Litva} Eimantas inco Alminas
{#Litva} Aurimas m0m0 Rutkauskas
{#Litva} Edvinas MUDKIPZ Balsys
{#Litva} Mirek styylz Iljin
{#Litva} Aurimas eTn'ROX Zedelis

Kolotoč změn pokračuje! Změna CoD4 týmu zasáhla i SnoopyGame. I zde se jedná "pouze" o změnu celého týmu. Bývalá sestava pod taktovkou {#Česká Republika} Jana flex Ehrlicha se ve SnoopY zabydlela dost na rychlo. Jejich výsledky byly takové, jaké si vedení představovalo, tudíž s nimi bylo spokojeno. Žádná další změna se rozhodně neplánovala.
Když v tom přišel pro vedení doslova šok! Vedení bylo oznámeno, že se celý tým rozpadá (jsme u důvodu, proč illusion-pictures angažovalo zahraniční sekci) doposud z neznámého důvodu. Ta stará, ohraná písnička hraje snad všude! Přišel tedy jiný tým, donedávna hrající pod záštitou Represents Gaming , veden {#Česká Republika} Tomášem rusye Velebou. Opět nad námi visí jeden velký otazník – na jak dlouho sestava vydrží?

SnoopyGame CoD4 sestava:

{#Česká Republika} Tomáš rusye Veleba
{#Slovenská Republika} Erich erixE Tóth
{#Česká Republika} Michal niska Nisser
{#Česká Republika} Mirek LORRRD Preclík
{#Česká Republika} Jan Saith Spěváček

Já si myslím, že tyto tři změny pro dnešek stačí. Jak samy vidíte, je to stále dokola. Scéna nikdy nebude stabilní a lepší týmy nebudou mít konkurencí, pokud se budou i lepší týmy rozpadávat po 14 dnech. Zamyslete se nad tímto, než budete vůbec nějakou novou sestavu vytvářet.
Co se týče této rubriky. V úvodu jsem naznačil, že se jedná o nepravidelnou rubriku, tudíž Vám nemohu oznámit další díl, nýbrž pouze navnadit. Další změna bude u týmu, které se vydaly na zahraniční akce, a není to ledajaká změna! Tušíte? Svoje typy nám piště dolů pod článek.