Přejít k hlavnímu obsahu

choyafOu dalším účastníkem MLG Anaheim

5. 7. 2011 | 17:43 StarCraft 2
Dalším korejským hráčem, který se na konci měsíce podívá do Anaheimu, je  Lee choya Hyung Seop. Protoss, hájící barvy klanu For Our Utopia, není do USA vyslán v rámci výměnného programu GSL a MLG, ale jako člen FXO.
Výchozí obrázek

Dalším korejským hráčem, který se na konci měsíce podívá do Anaheimu, je {#Korejská republika} Lee choya Hyung Seop. Protoss, hájící barvy klanu For Our Utopia, není do USA vyslán v rámci výměnného programu GSL a MLG, ale jako člen FXO.
"ChoyafOu je jeden z lidí, kteří na mě udělali opravdu dobrý dojem a cítil jsem povinnost nějak mu to vrátit," zdůvodnil rozhodnutí {#Austrálie} Josh BoSs Dentrinos, manažer FXOpen.  Korejský progamer MLG odehraje v dresu FXO, avšak rozhodně do týmu nepřestepuje natrvalo a dál zůstává hráčem fOu.

choya

Oproti svým krajanům bude mít choya jednu nevýhodu, nebude přímo nasazen do skupin, ale bude si muset místo vybojovat v turnajovém pavouku. Ve stejné situaci byl i {#Korejská republika} Park July Sung Joon na MLG Columbus a kvalifikačními koly prošel jako nůž máslem.
Choya tak dostává opravdu velkou příležitost, v GSL se mu v poslední době příliš nedaří, už podruhé vypadl v prvním kole Code A a 5.-8. místo z lednové Code S nejspíš hned tak nezopakuje.
Stejně jako na MLG Columbus uvidíme v akci hned pět Korejců, jména tří už známe, na zbylé dvě si budeme muset ještě pár dní počkat.