Přejít k hlavnímu obsahu

GSL Up n' Down: 3 dny 30 zápasů

25. 7. 2011 | 21:41 StarCraft 2
Občas jsem zmínil apendaun (Up n' Down), nikdy jsem nepodal mnoho informací a možná si toho někteří ani nevšimli... Luskněte prsty a vězte, že tímto momentem se případná nevědomost rázem mění, pokud tedy budete číst dál :)
Výchozí obrázek

Občas jsem zmínil apendaun (Up n' Down), nikdy jsem nepodal mnoho informací a možná si toho někteří ani nevšimli... Luskněte prsty a vězte, že tímto momentem se případná nevědomost rázem mění, pokud tedy budete číst dál :)

Code A nebo Code S? To je, oč tu běží. Dohromady 15 hráčů se bude samozřejmě snažit běžet o Code S, ale jen 6 nejlepším se podaří cíle dosáhnout. V těchto Up n' Down hrách se setkávají hráči úspěšní i neúspěšní. Jak je to možné? Úspěšní z Code A mají namířeno UP, neúspěšní z Code S... mají sice namířeno taky UP, ale v posledních zápasech v Code S skupinách jasně propadli a mají tedy spíše DOWNward tendenci.

Jeden z důvodů proč sledovat GSL jsou fakt gosu komentátoři

{#Spojené státy americké} Dan "Artosis" Stemkoski a {#Spojené státy americké} Nicolass "Tasteless" Plott

Jelikož je 15 přímo "ukázkový" počet na pavouka, příp. skupinu, kde by hrál každý s každým (dohromady 105 her), byla zvolena cesta rozdělení hráčů do tří skupin. I tak to ale vychází na 10 duelů, které se musí odehrát během jednoho dne, takže se bude hrát na jednu vítěznou mapu. Že to nahrává rushům, cheesům a dalším "lucky" praktikám? V to tedy doufám! :)

Megacheese (zdroj)

Logicky jste si tedy již odvodili, že 2 nejlepší ze skupiny postupují do Code S, 3 neúspěšní padají do Code A. A nebudou to taky žádné "Béčkové" hry (mám na mysli modrý B rank z iCCup - SC:BW hráči vědí), vždyť jde o mezistupeň mezi Code A a Code S!

Mno ale už bylo dost žvanění a někteří (že, Skophku) už začínají být nervózní a litují, že možná luskali nadarmo, takže se dostáváme k rozdělení hráčů do jednotlivých skupin:

Úterý 26. 7. 11:10                 Středa 27. 7. 11:10                 Čtvrtek 28. 7. 11:10

Happy MarineKing                          asd sC                          Leenock Vanvanth

V prvním řádku máte datum a čas, kdy bude skupina odehrána - každý s každým, 10 her za sebou, bo1, tímpádem masakrální. Ve druhém řádku jsem zkusil nahodit osobní tip. Jaký je váš? :)

gL n' hF fOu HWAITING!

Štítky: GSL