Přejít k hlavnímu obsahu

GSTL: Pátý a šestý týden

5. 8. 2011 | 13:47 StarCraft 2
What the Huk? WqWxWcW! Po tomto zvolání se čtenáři rozdělí na 3 skupiny. Jedni vědí, o co jde a zároveň že jsem termín "What the Huk?" rozhodně nevymyslel já. Ti druzí sice nevěděli, ale po pár vteřinách pochopili oč jde (ty bych mohl zkusit mystifikovat "svojí" nápaditostí). Třetí to buď nezajímá, nebo u článků nepřemýšlí a čekají, že jim bude v textu vše vysvětleno. Výsledek? Třetí mají žně, ostatní se nudí :)
Výchozí obrázek

What the Huk? WqWxWcW! Po tomto zvolání se čtenáři rozdělí na 3 skupiny. Jedni vědí, o co jde a zároveň že jsem termín "What the Huk?" rozhodně nevymyslel já. Ti druzí sice nevěděli, ale po pár vteřinách pochopili oč jde (ty bych mohl zkusit mystifikovat "svojí" nápaditostí). Třetí to buď nezajímá, nebo u článků nepřemýšlí a čekají, že jim bude v textu vše vysvětleno. Výsledek? Třetí mají žně, ostatní se nudí :)

Další týdny zkrátily prázdniny o několik dní a logicky tedy proběhla další kola GSTL. Na pořadu byl zápas Prime proti týmu oGs... Vlastně ani ne tak oGs, jako oGs-TL. Znovu se hodí "What the HuK?", protože si říkáte "Co s tím má Team Liquid společného?". Mno... teď už hodně. Upřímně, když jsem zjistil, že hráči TL (v Koreji přítomní {#Švédsko} Jinro a {#Kanada} HuK) budou v GSTL pomáhat oGs, nepřikládal jsem tomu větší váhu (asi jako napětí, jestli FXO vyšlou bojovat komentátora {#Spojené státy americké} Wolfa). Tento přístup nyní musím rapidně přehodnotit, takže od nynějška měním zmínky o oGs na oGs-TL a zkusím najít i nové logo.

Skupina A

5. TÝDEN

Prime.WE vs oGs-TL 

Hannibal < MC     

BBoongBBoong > MC               

BBoongBBoong > TOP              

BBoongBBoong < NaDa           

Check > NaDa                         

Za tohoto stavu (3:2 pro Prime) zbývalo týmu oGs-TL nasadit posledního hráče. Toho, který se neučí celý týden jen "snipnout" jednotlivce, ale dokáže si poradit tak nějak s kýmkoliv. A nebyl to  {#Korejská republika} InCa, {#Korejská republika} Ensnare, {#Korejská republika} StC, {#Korejská republika} JookTo, {#Korejská republika} Hyperdub, {#Korejská republika} Cezanne ani {#Korejská republika} SuperNova. Právě {#Kanada} HuK byl tím vyvoleným. Ano... What the HuK? Samozřejmě, že předvádí poslední dobou neskutečný skill, ale tohle zkrátka nebylo oCheckáváno.

Check < HuK

MarineKing < HuK       

      Prime 3:4 oGs-TL

Ano, {#Kanada} HuK skutečně dokázal otočit nepříznivý stav 3:2 ve výhru 3:4. A jak se mu to povedlo? Stačilo dát {#Korejská republika} Checka... a {#Korejská republika} MarineKinga... WoW (a nemyslím tím World of Warcraft)... fakt že jo. Nice one, thumbs up!

6. TÝDEN

       SlayerS vs Prime.WE

           TaeJa > MarineKing

      TaeJa < HongUn

      BoxeR < HongUn

      GanZi < HongUn

     Ryung > HongUn

   Ryung < Terius

        SlayerS 2:4 Prime.WE

Prime.WE si alespoň v dalším kole zlepšili náladu proti týmu SlayerS. Zejména {#Korejská republika} HongUn, semifinalista GSL Červenec, se zasloužil o 3 body a tak poté stačilo snipnout jediného hráče.

Skupina B

5. TÝDEN

FXOpen vs IM       

      qxc > Horror

 qxc > BBi

            qxc > dreamertt

   qxc > Mvp

FXOpen 4:0 IM        

A zde přichází na řadu "WqWxWcW". Když si totiž odmyslíte W, vyjde vám přesně nick hráče, který dokázal all-killnout tým IM. Jistě, někdo může spekulovat, že IM nenasadilo svoji nejsilnější sestavu (pouze {#Korejská republika} Mvp z těch známějších). Na druhou stranu, IM prostě nemají slabé hráče, {#Korejská republika} LosirA a {#Korejská republika} NesTea se připravovali na GSL hry... zkrátka a dobře, {#Spojené státy americké} qxc si to krutobrutálně povodil. Well done, double thumbs up!

    HoSeo vs StarTale

    Tassadar > SUPERSTAR

Tassadar < Squirtle 

   Sculp > Squirtle

Sculp > July  

                              Sculp < Bomber

     Seal > Bomber

  HoSeo 4:2 StarTale

Celkem vyrovnanou hru zakončil z týmu HoSeo hráč "let's finish the deal here" {#Korejská republika} Seal. Nejspíše sniper připravený právě na {#Korejská republika} Bombera, jakožto velmi zkušeného terrana.

6. TÝDEN

             IM vs StarTale

      Mvp < Bomber

   Happy < Bomber

   LosirA Bomber

YongHwa Bomber    

YongHwa < Curious  

         IM 1:4 StarTale


Už příští týden, od 11. srpna, se můžete těšit na skupinu A, kde budou 2 zápasy v jeden den. Připomíná vám to doteď skupinu B, kde jste mohli každý týden sledovat FXOpen? Tak tady se zase těšte na F.United! Tým, složený z hvězd týmů jako Dignitaz, Mouz nebo fnatic. Za mě jim tedy přeji upřímné gL, protože prvním protivníkem jim bude MVP!

Rozpis sedmého týdne

Čtvrtek 11. srpna 11:10

 VS 

 

 VS 

Pátek 12. srpna 11:10

 VS 

Takže ještě jednou - nenechte si ujít čtvrtek (vlastně 5 čtvrtků za sebou), kdy můžete fandit nekorejskému týmu F.United. Bude to stejné zklamání jako v případě FXOpen, nebo se tomuto týmu povede lépe?

Jistě POSTUPUJÍCÍ týmy: -

Jistě NEPOSTUPUJÍCÍ týmy: FXOpen

gL n' hF LANCRAFT SUMMER HWAITING!

Štítky: GSL