Přejít k hlavnímu obsahu

GSL Up n' Down: Postupujícími jsou...

29. 7. 2011 | 15:30 StarCraft 2
Přináším jen rychlé info o minulých třech dnech - tedy o Up n' Down zápasech. Nakonec ze slibovaných 30 duelů bylo odehráno jen 26. Ve všech skupinách totiž došlo k situaci, kdy by již další zápas neovlivnil ne/postup do Code S, resp. ne/spadnutí do Code A.
Výchozí obrázek

Přináším jen rychlé info o minulých třech dnech - tedy o Up n' Down zápasech. Nakonec ze slibovaných 30 duelů bylo odehráno jen 26. Ve všech skupinách totiž došlo k situaci, kdy by již další zápas neovlivnil ne/postup do Code S, resp. ne/spadnutí do Code A. Jinak připomínám zítřejší finále Code S v 9:10 ráno, nezapomeňte se dívat a fandit právě Vašemu zergovi z IM - {#Korejská republika} NesTea nebo {#Korejská republika} LosirA!

 


Určitým zklamáním je znovu {#Korejská republika} MarineKing a {#Korejská republika} FruitDealer. I {#Korejská republika} Tassadar, který se probojoval až do finále Code A, nepředvedl svoji formu a prohrál proti všem terranům své skupiny. Protože {#Korejská republika} Rain odstoupil úplně z turnaje (ještě před začátkem skupin Code S, kde měl být s hráči {#Korejská republika} NesTea, {#Korejská republika} July a {#Korejská republika} TricKsteR), zbylo do Up n' Down jedno volné místo. To bylo zaplněno kvalifikací hráčů, kteří vypadli v Code A v druhém kole. Vyhrál jej {#Korejská republika} Ryung a jak vidno, nabytou příležitost si nenechal utéct ani v samotných Up n' Down, když převálcoval všechny své protivníky.

gL n hF Ryung HWAITING! 

Štítky: GSL