Přejít k hlavnímu obsahu

Rikytanův stream maraton

2. 8. 2011 | 18:02 StarCraft 2
Jeden z nejlepších domácích terranů a obecně hráčů SC2, Grandmaster v minulé sezóně Battle.net ladderu a vítěz např. Národní Starcraft ligy - ESC.Rikytan - se rozhodl pro zajímavý projekt pro všechny fanoušky Starcraftu, LoLka a sebe ( :) ). Dnes od 19:00 spustí nonstop 24 hodinový komentovaný stream všech svých her.
Výchozí obrázek

Rikytan na finále NSLJeden z nejlepších domácích terranů a obecně hráčů SC2, Grandmaster v minulé sezóně Battle.net ladderu a vítěz např. Národní Starcraft ligy - ESC.Rikytan - se rozhodl pro zajímavý projekt pro všechny fanoušky Starcraftu, LoLka a sebe ( :) ). Dnes od 19:00 spustí nonstop 24 hodinový komentovaný stream všech svých her.

Co se SC2 týče, tak na programu budou jak všechny Rikyho zápasy v dnešním CraftCupu (http://www.craftcup.com), tak zápasy na battle.net ladderu. V přestávkách bude Rikytan hrát také League of Legends a různé custom mapy. K dispozici bude také na IRC kanálu #sc2cz.com, kde bude odpovídat na případné dotazy a komentáře ke streamu. V případě úspěchu Rikytan nevylučuje něco podobného i v budoucnu, tak se nechme překvapit.

Stream:

IRC: