Přejít k hlavnímu obsahu

ČSL: Druhý zápasový blok

5. 8. 2011 | 17:19 StarCraft 2
Česká Starcraft liga má za sebou druhý streamovací večer. Opět v neděli se konalo další kolečko zápasů, které přinesly pokračování do osudů hráčů ve skupinách A a D. Na celkem 5 zápasů se mohli všichni fanoušci těšit, stejně jako na komentátorskou dvojici, která se opět pokusil obohatil svůj stream vizuálními efekty.
Výchozí obrázek

Česká Starcraft liga má za sebou druhý streamovací večer. Opět v neděli se konalo další kolečko zápasů, které přinesly pokračování do osudů hráčů ve skupinách A a D. Na celkem 5 zápasů se mohli všichni fanoušci těšit, stejně jako na komentátorskou dvojici, která se opět pokusil obohatil svůj stream vizuálními efekty.

cslBěhem prvního streamu bylo k vidění 6 zápasů, což je rovná čtvrtina zápasů v základních skupinách. Další pokračování bylo na programu tuto neděli a opět bylo na co koukat. První zápasy byly odehrány ve skupině A a pokračovalo se dalšími třemi ve skupině D. Paradoxně výsledky zápasů ještě více zamotaly pořadím ve skupinách, které budou někde očividně napínavé až do posledního zápasu.

 

Skupina A
eSuba.PredY terran {#Česká Republika}
2:1{#Česká Republika} protoss Cracked.Steve

Všichni hráči skupina A již znají alespoň jeden svůj výsledek. Je jím pochopitelně i PredY, jeden z hlavních favoritů na triumf. Ten se na úvod potkal s Protossem Stevem. Již podle výsledku je jasné, že to nebyla jednoznačná záležitost. Každopádně posuďte sami.

 

 

 

 

Cracked.Steve protoss {#Česká Republika}
2:1{#Česká Republika} t eXt.Nukestrike

Po rozlosování skupin asi všichni počítali, že jasnými favority budou Terrani Nukestrike a PredY. Jenomže hned první zápase hráče eXtatus dopadl neslavně, když podlehl Stevovi 1:2. Zástupce Cracked Gamers tak pořádně zamotal skupinou, protože se nám pomalu rýsuje situace, kdy budou mít hned 3 hráči stejný počet bodů.

 

 

 

 

 

                                                   SKUPINA A
#NázevZVPVM/PM
1.{#Česká Republika} Verya.Wochtulka1102/0
2.{#Česká Republika} eSuba.PredY1102/1
3.{#Česká Republika} Cracked.Steve3123/5
4.{#Česká Republika} eXtatus.Nukestrike
1011/2
 

 

Do konečných výsledků máme ještě daleko, ale šance, že tři hráči budou mít stejný počet výher a proher je poměrně vysoká. Za předpokladu, že {#Česká Republika} PredY vše vyhraje a {#Česká Republika} Nukestrike porazí {#Česká Republika} Wochtulku tomu i tak bude.

 

 

Skupina D
eSuba.Lopata  {#Česká Republika}
2:1{#Česká Republika} w3c]Dewa

Skupina D si po nedělním večeru vyjasnila některé věci. Jednou z nich je to, že Lopata je již téměř jistým postupující. Na druhou stranu Dewa zahájil svůj první zápas neslavně a se svým soupeřem prohrál.

 

 

 

 

ESC.Rikytan terran {#Česká Republika}
2:0{#Česká Republika} terran w3c]Dewa

Jediný jasný výsledek druhého streamu poskytnul terranský mirror, ve kterém proti sobě nastoupili Rikytan a Dewa. Dewa ani na podruhé nedokázal vyhrát, zatímco Rikytan získal své první body v cestě za postupem.

 

 

 

 

w3c]Dewa  {#Česká Republika}
1:2{#Slovenská Republika} eXt.Ladabaz

Ani napotřetí se to Dewovi nepodařilo a stává se tak prvním, který si určitě playoff nezahraje. Jeho prohra s jediným slovenským hráčem v lize mu zlikvidovala poslední, byť jen matematickou naději. Ladabaz zase ukázal, že se vzdát nehodlá a o postup ještě bude bojovat. Vše má stále ve svých rukou.

 

 

 

 

                                                   SKUPINA D
#NázevZVPVM/PM
1.{#Česká Republika} eSuba.Lopata2204/2
2.{#Česká Republika} ESC.Rikytan1102/0
3.{#Slovenská Republika} eXtatus.Ladabaz2113/3
4.{#Česká Republika} w3c]Dewa
3032/6
 

V boji o postup jsou nyní už jen tři hráči. {#Česká Republika} Dewa již nemá naději. Podle všeho postoupí {#Česká Republika} Lopata a vítěz souboje {#Česká Republika} Rikytan vs. {#Slovenská Republika} Ladabaz.

 

 

 

Štítky: ČSL