Přejít k hlavnímu obsahu

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (31.týden)

8. 8. 2011 | 13:18 Všechny hry
Pojďme si společně shrnout první srpnový týden tak, jak nám jej naservíroval internetový magazín Zing.cz. Snad každý fanoušek videoher s námi budeme souhlasit, když prohlásíme, že největší událostí tohoto týdne byly nové informace o Diablu 3 a konečně oznámení pokračovaní skvělé komické střílečky Borderlands. Vezmeme to ale hezky popořadě, den po dni.
Výchozí obrázek

Pojďme si společně shrnout první srpnový týden tak, jak nám jej naservíroval internetový magazín Zing.cz.

Snad každý fanoušek videoher s námi budeme souhlasit, když prohlásíme, že největší událostí tohoto týdne byly nové informace o Diablu 3 a konečně oznámení pokračovaní skvělé komické střílečky Borderlands. Vezmeme to ale hezky popořadě, den po dni.

Novinky

Hned v pondělí se o slovo přihlásil Blizzard z Diablem III. Dozvěděli jsme se o regulérním aukčním domu, poodkryla se beta a zkoukli jsme nové gameplay záběry. Zajímavé ovšem bylo i tvrzení tvůrců střílečky Hard Reset, kteří tvrdí, že exkluzivita tohoto titulu pro PC je opodstatněná.

O slovo se přihlásil také nový díl série Timesplitters. Oficiální Playstation magazín prohlašuje, že Crytek brzy oznámí čtvrtý díl. Metro: Last Light poběží i na slabších strojíchBatman: Arkham City s hratelným Banem,konzolový Zaklínač 2 odložen na začátek roku 2012nové obrázky z hororového Dead IslandDeus Ex: Human Revolution v první recenziv Norsku stáhli z prodeje přes 50 herCabela’s Survival: Shadows of Katmai odhalenMirror’s Edge 2 na Frostbite 2 enginu a Battlefield 3 chystá vlastní novelu.

Menu Diabla 3     Diablo 3

Úterý přineslo zprávu, že Battlefield 3 bude nejspíš vyžadovat online passSquare Enix koupilo True Crime: Hong Kongprvní DotA 2 turnaj začne už brzyPSOne klasiky konečně v EvropěSony koupilo tvůrce inFamousoznámena limitovaná edice NFS: The RunBatman: Arkham City láká na přehlídku kostýmků,děj AC: Revelations je z 85% hotovGlaDOS zmiňuje novou hru Valve a nový Pán Prstenů dorazí v listopadu.

Ve středu vydavatelství 2K Games konečně oznámilo Borderlands 2 a nabídlo fanouškům první detaily. Následovala zpráva Firefall vyjde akorát na VánoceLive for Speed S2 verze 0.6Bmultiplayer Revelations v pohybuoznámeno Port Royale 3PC verze Dead Island nebude jen portDuke Nukem Forever nabízí nabušený patchsběratelská a speciální edice Uncharted 3 v předprodeji a obrázky z letecké akce Birds of Steel.

Artwork z Borderlands 2 na obálce časopisu Game Informer

Artwork z Borderlands 2 na obálce časopisu Game Informer

Ve čtvrtek se odhalila česká reprezentace pro League of Legends turnajKinect s měsíčním přídělem her,čtvrté DLC pro CoD: Black Ops na cestěBlizard by rád vydal třetí Diablo ještě letosbonusové DLC k Deus Ex: Human RevolutionRambo se chystá dobýt herní trhpředstaven přídavek The Sims 3: Horské lázněuniká první obrázek z PS3 verze Battlefieldu 3NBA 2K12 láká na zbrusu nový mód a PlayStation Vita definitivně až příští rok.

Pro mnohé poslední pracovní den, ne však pro Zing.cz, nabídl datum vydání True Crime: Hong Kong,Criterion Games (tvůrci Burnout Paradise a NFS: Hot Pursuit) vyvíjí závodní hru s otevřeným světem pro nové platformy, Bioware má pro Blizzard jen uznáníDead Island na PC za skvělých 748 KčBungie odhaluje svůj nový projekt "Tiger"Sniper Elite V2 nakonec i na PCGears of War 3 a Forza 4 s českými titulky,odměny a odemykatelné prvky v Battlefield 3Epic pracuje na zbrusu nové IPBatman: Arkham City a další střípky informací a Tropico 4 odhalilo systémové požadavky.

Deus Ex: Human Revolution     Forza Motorsport 4

Víkend byl ve znamení Twisted Metal odložen na rok 2012obrázky z Prey 2střípky informací o Borderlands 2brzy se prý seznámíme s kooperací pro Mass Effect 3Jedi Consular ve Star Wars: The Old Republicoznámena sběratelská edice TESV: Skyrimkup jednu hru za 498 Kč a druhou dostaneš zdarma (Mass Effect 2, BF: Bad Company, NFS: Hot Pursuit a FIFA 11), Might & Magic Heroes VI o měsíc odloženooživení plošinovky Vesselstřípky informací o Hitman: Absolutionseverská mytologie v MMO SmiteSkyrim se představilo na QuakeConu (40 minut gameplay záběrů), a navštivte divadlo v první Mafii (nový mód).

Bleskovky

- Demo Driver: San Francisco od 17. srpna pro PS3 a X360.

- Update 1.4 pro Rift se ukazuje v nové galerii.

- Sci-fi akce Armored Core V se odkládá na rok 2012.

Reklamy na Battlefield 3 v londýnském metru.

Call of Duty: Modern Warfare 3 vyjde také na Nintendo Wii.

Disney Universe vyjde 28. října na PC, PS3, X360 a Wii.

- Fotbalová série PES celosvětově prodala již 70 milionů kusů.

Minecraft prodal celosvětově již 3 miliony kusů.

- Tučňáka z Arkham City dabuje Nolan North, hlas Nathana z Uncharted.

Články - Recenze, preview a speciály

Speciál: Proč je Darksiders II bez multiplayeru

Preview: Dead Island – první pohled na singleplayer

Speciál: Jak se hraje RAGE?

Recenze: Virtua Tennis 4 – ničím překvapující arkáda

Recenze: From Dust – omnipotentní zábava

Preview: Assassin’s Creed: Revelations – zabodněte kamarádům dýku do zad

Speciál: Elder Scrolls V: Skyrim – v kůži Orka

Speciál: StarCraft II: Hearth of Swarm – co na to vývojáři?

Recenze: Limbo – když je mozek v limbu

RAGE     Limbo

Blogové články od komunity

Činila se samozřejmě i naše komunita, z jejíž výtvorů vybíráme to nejlepší:

Speciál: Počítač za 15 000 tisíc aneb druhé Crysis na maximální detaily

Speciál: Nejočekavanější hry pro mě

Speciál: World of Blizzard – Ledová bouře pod mikroskopem

Speciál: World of Blizzard - názory na změny v D3

Recenze: WorldMMO - Guild Wars: Prophecies

Recenze: Just Cause 2 - Chaos nikdy nebyl tak chaotický

Recenze: WorldMMO - Guild Wars: Factions

Závěr

A jsme na konci. Týden opět zajímavý a nabitý pořádnou dávkou informací. Nadcházející týden odstartuje preview Bodycount, kde vám popíšeme naše hraní preview verze. Následovat bude ohlédnutí za odkladem Might & Magic Heroes VI a samozřejmě spousta dalšího, včetně novinek z herního světa, videí/trailerů a obrázků.

Zdroj: zing.cz
Štítky: Zing