Přejít k hlavnímu obsahu

GSL Code A ve středu ve znamení Nekorejců!

10. 8. 2011 | 14:44 StarCraft 2
Již včera, tedy v pondělí, se znovu rozjely bitvy dalšího pokračování GSL - tentokrát měsíce SRPEN! První týdny budou znovu velmi našlapané, takže se nebudete nudit od krutě časných hodin (6:10) až do hodin lehce odpoledních (cca 14:00).UPDATE: Zápasy byly odehrány a tato newska obsahuje výsledky!!!
Výchozí obrázek

Již včera, tedy v pondělí, se znovu rozjely bitvy dalšího pokračování GSL - tentokrát měsíce SRPEN! První týdny budou znovu velmi našlapané, takže se nebudete nudit od krutě časných hodin (6:10) až do hodin lehce odpoledních (cca 14:00).

UPDATE: Zápasy byly odehrány a tato newska obsahuje výsledky!!!

Pokud chcete vidět kompletní kalendář kdo kdy a s kým, můžete mrknout SEM. Mezi nejzajímavější zápasy budou nejspíše patřit ty zítřejší (první kolo Code A, ve středu ráno od 6:10), protože se postupně představí {#Švédsko} Jinro, {#Švédsko} ThorZaIN, {#Švédsko} SaSe a {#Švédsko} NaNiWa. Každý bude mít jednoho zergského korejského protivníka. Plusem též je, že se nedočkáme žádných mirrorů, protože naopak žádný ze Švédů zerg není :)

Zleva: Jinro, ThorZaIN, SaSe a NaNiWa

Středa od 6:10

    Liquid_Jinro 0:2 FXO_Lucky

SlayerS_YugiOh 2:1 Mouz_ThorZaIN

             SaSe 0:2 MVP_Sniper

 CheckPrime.WE 2:0 dignitas.NaNiWa

Tak uvidíme, jak se bude borcům švédským dařit :)

UPDATE: Mno, tak se zrovna nezadařilo. Přiznám se, že jsem stihl jen první dva zápasy {#Švédsko} ThorZaINa a... on opravdu nezahrál špatně. V první slowpushnul {#Korejská republika} YugiOha tak dokonale, že chudák absolutně nevěděl, co proti tomu dělat. Když se konečně rozhodl pro broodtech, už byli připraveni 4 vikingové a další v produkci. V druhé mapě na Crossfire SE ale zvolil zerg již celkem známou fast gold roach agresi, což sice po delším scoutu {#Švédsko} ThorZaIN objevil, ale zareagoval nešťastně přesně tak, jak neměl. Mno a poslední mapa skončila logicky znovu ve prospěch {#Korejská republika} YugiOha...  jak, to sám zatím nevím.

Jinak pátý z nekorejských hráčů, {#Peru} Fnatic_Fenix, si taky odnesl pouze porážku, a to 0:2. Soupeřem mu byl luxusně hrající {#Korejská republika} NSHoSeo_Tassadar, takže žádná ostuda...

Nezapomeňte fandit zítra od 11:10, představí se tým F.United ve složení {#Korejská republika} Moon, {#Korejská republika} Lyn, {#Korejská republika} SocceR, {#Švédsko} NaNiWa, {#Švédsko} ThorZaIN a {#Peru} Fenix. Zdolat se pokusí tým MVP.

gL n' hF SaSJinThorWa HWAITING!

Štítky: GSL