Přejít k hlavnímu obsahu

Polská scéna ve víru změn

11. 8. 2011 | 01:26 Polská scéna ve víru změn
Pokud si někdo myslel, že časté změny zasahují pouze naší česko-slovenskou scénu, rád ho vyvedu z omylu. Pomůže mi k tomu tato novinka, která je zaměřena na polské Call of Duty 4 týmy. Kdo vznikl a jaké hráči uvidíme v budoucnu pospolu?
Výchozí obrázek

Pokud si někdo myslel, že časté změny zasahují pouze naší česko-slovenskou scénu, rád ho vyvedu z omylu. Pomůže mi k tomu tato novinka, která je zaměřena na polské Call of Duty 4 týmy. Kdo vznikl a jaké hráči uvidíme v budoucnu pospolu?

Prvním polským týmem, který se před nedávnem složil, si od nynějška bude říkat  Scammers (Podvodníci). Mančaft je složen z hráčů, které dříve reprezentovali týmy jako PGC, x9, CEFO nebo také P2G. Nově složená pětice momentálně trénuje na nadcházející akci nesoucí název Tembakan LAN 2011. Než se však na akci vydá, pokusí se najít organizaci, která jej v tom podpoří.

Scammers sestava:

{#Polsko} Mariusz "foczker" Zieli?ski
{#Polsko} Mateusz "moradin" Stelmach
{#Polsko} Micha? "Mortalis" Ceglarz
{#Polsko} Damian "muflon" ?miesz
{#Polsko} Adam "Ounedson" Wilk

Jako dalším nováčkem na poli moderní války je tým hájící barvy Gameburg. Ten se skládá ze tří hráčů, jež hráli za známé tMoe. Soupisku uzavírá duo z týmu Amateurism, jež začátkem roku skončilo na třetím místě v Tolkmicko KHAOTIC Battle. V sestavě lze také zahlédnout hráče Bartolo "bOONZj3" Drozdz, který hrál dlouhou dobu za český, dnes již bývalý tým gaming.sk (také fofos.sk). Stejně jako tým Scammers se kluci chtějí podívat na Tembakan LAN 2011!

Gameburg sestava:

{#Polsko} Bartolo "bOONZj3" Drozdz
{#Polsko} James "RICHTER" R?bacz
{#Polsko} Damian "Rosik" Rosa
{#Polsko} Michael "tiktak" Westfal
{#Polsko} Wojciech "WOJTEK" Piatkowski

Celou novinku uzavřeme týmem, který si po dlouhém hledání našel zázemí. Dlouhou dobu vystupovali pod přezdívkou SILESIA Crime, umísťovali se vždy na předních příčkách a potvrdili to i na nedávno konaném turnaji od Vita Nova, který byl zařazen do Pre-Invite kvalifikace, kde skončili na druhém místě. Ode dneška však nebude tým bojovat na vlastní pěst. Ujmula se ho herní organizace HEARTZ, kde se mančaft zavázal účastí na Tembakan LAN 2011.

HEARTZ sestava:

{#Polsko} Peter "cuzz" N?cka
{#Polsko} Bartosz "cziko" Sikora
{#Polsko} Daniel "Nobi" Galwas
{#Polsko} Thomas "Somek" Boczar
{#Polsko} Kamil "QINKKKZ" W?osek

Zdroj: cadred