Přejít k hlavnímu obsahu

SnoopY s dvojitou porcí CoD4!

13. 8. 2011 | 21:18 SnoopY s dvojitou porcí CoD4!
Přední český klan SnoopyGame dnes oznámil, že se jejich řady rozšiřují hned o dvě nové Call of Duty 4 sekce. Možná je to překvapení, možná ne. Jaké dvě nové sekce zavítaly do klubu?Dlouhou dobu se vedení SnoopY potácelo s problémem najít kvalitní Call of Duty 4 sekci. Když už se vedení rozhodlo podpořit nějakou mladou a atraktivní sekci, skončilo to vždy stejně – rozpad. Možná i proto SnoopY angažovali hned dvě CoD4 sekce. Přesněji se jedná o jednu českou a jednu maďarskou.
Výchozí obrázek

Přední český klan SnoopyGame dnes oznámil, že se jejich řady rozšiřují hned o dvě nové Call of Duty 4 sekce. Možná je to překvapení, možná ne. Jaké dvě nové sekce zavítaly do klubu?

Dlouhou dobu se vedení SnoopY potácelo s problémem najít kvalitní Call of Duty 4 sekci. Když už se vedení rozhodlo podpořit nějakou mladou a atraktivní sekci, skončilo to vždy stejně – rozpad. Možná i proto SnoopY angažovali hned dvě CoD4 sekce. Přesněji se jedná o jednu českou a jednu maďarskou.

snoopy

Nový český tým, jenž donedávna brázdil v barvách aQuaRedon, vede mladý hráč Ondřej Korf, kterého můžete znát pod pseudonymem Spyware. Během pár dní se tým vyhoupl a podává takové výsledky, které se zalíbily vedení SnoopY a rozhodly se jej angažovat. K rozhodnutí kapitána změnit působiště přispělo určitě i to, že v poslední době byla špatná komunikace s vedením aQuaRedon.

Nová SnoopY CoD4:

{#Česká Republika} Jan "blejzyyy" Hirschau
{#Česká Republika} Dave "LONGER" Pospiech
{#Česká Republika} Marek "shoteq" Laštůvka
{#Česká Republika} Ondřej "Spyware" Korf
{#Česká Republika} Vojtěch "RAZYI" Dohnal

K přestupu se vyjádřil Ondřej Korf:

Po několika měsíců působení v aQuaRedon sem nám začali objevovat neshody a věci které by nas mohli ohrozit.Nechtěli jsme tedy čekat na nejhorší a začali jednat u organizace velice známe a tím jsou SnoopYGame. Po domluvě s fragglem jsme si podali ruku a jsem za to velice rád že nám dal možnost prezentovat tento herní celek.Taky bych chtěl poděkovat management teamu v aQuaRedon že se o nás doposud pěkně starali a my se budem snažit udělat pro vás vše co bude v našich silách!

Be Creative
Foto: Hráči na ICL10

Trošku nečekaná zpráva, když se na webu s novým českým týmem objevila i zahraniční, přesněji, maďarská sekce. Tým donedávna působil pod názvem Be Creative a zúčastnil se třeba maďarské akce ICL10. Proč se celý tým rozhodl přestoupit pod barvy SnoopY?

"Chtěli bychom najít velké a slavné zázemí, takže jsme tady. Budeme se účastnit LAN akcí v Maďarsku a většinu turnajů. Věříme v dobré a dlouhodobé zázemí." - konstatoval Peter Szucs

SnoopY CoD4 HUN:

{#Maďarsko} Prajczer "pRaZz1n" Alex
{#Maďarsko} Simon "dEzer" Adam
{#Maďarsko} Berki "manson" Attila
{#Maďarsko} Illes "hardy" Adam
{#Maďarsko} Szucs "king" Peter

Zdroj: SnoopyGame