Přejít k hlavnímu obsahu

GSL Code A: Ro8 v pondělí

14. 8. 2011 | 17:59 StarCraft 2
A zajímá vás, kdo je mezi šťastnými... nebo spíš schopnými osmi hráči? Nic předem neprozradím, když řeknu, že rozhodně všichni, kteří se aktivně angažují v GSTL! Jak "noví" hráči, konečně prolezlí Code A kvalifikací, tak "staří" odlschooleři :) Vzhledem k tomu, že už byla stejně odehrána dvě kola, nebudu se zatěžovat tím kdo jak vyhrál, zaměřím se na překvapivé výsledky :)
Výchozí obrázek

A zajímá vás, kdo je mezi šťastnými... nebo spíš schopnými osmi hráči? Nic předem neprozradím, když řeknu, že rozhodně všichni, kteří se aktivně angažují v GSTL! Jak "noví" hráči, konečně prolezlí Code A kvalifikací, tak "staří" odlschooleři :)

 

Vzhledem k tomu, že už byla stejně odehrána dvě kola, nebudu se zatěžovat tím kdo jak vyhrál, zaměřím se na překvapivé výsledky :)

 

V horní části pavouka zatím postupují {#Korejská republika} GanZi {#Korejská republika} Check{#Korejská republika} FruitDealer se díky výhře nad {#Korejská republika} Maru zatím udržel v Code A, naopak {#Korejská republika} VanVanth, minule v Ro8, bude muset znovu procházet kvalifikací.

 

V další části zatím bodují ne příliš známí {#Korejská republika} JYP{#Korejská republika} Taeja. Zklamání jistě přinesl {#Korejská republika} InCa. V GSL Květen se dostal až do finále Code S, kde prohrál s {#Korejská republika} NesTea, GSL Červenec znamenal neúspěch v Code S skupině a následný propad v Up n' Down do Code A. Teď v GSL Srpen byl vyřazen i z Code A. Pro mě osobně bylo překvápko i vypadnutí {#Korejská republika} DongRaeGu, schopného zergského "Closera" týmu MVP v GSTL.

 

Ve 3. části se potkají v GSL nový {#Korejská republika} YoDa a {#Korejská republika} Leenock, který už si něčím prošel. Legendární {#Korejská republika} BoxeR bohužel (pro mnohé fanoušky SC:BW) vypadává z Code A{#Korejská republika} Tassadar, který se v minulé sezóně dostal až do finále, kde podlehl {#Korejská republika} Puzzlovi, také končí svou výpravu, ale v Code A naštěstí nadále zůstává.

 

Semifinále s minimálně jedním terranem, o to se postarají {#Korejská republika} Jjakji{#Korejská republika} MarineKing. Z Code A vypadávají (smutné oči) {#Švédsko} Jinro a (ne tolik, ale stále mírně smutné oči{#Korejská republika} Hack. Obzvláště {#Švédsko} Jinra mi ale bude líto :(

 

Výše máte pavouka od druhého kola. Ti, kdož tu nejsou vypsaní, se stejně v Code A neudrželi a nepočítám, že se jich více jak polovina vrátí... ale je to ve hvězdách, rozhodně budu k reportům na konci vždy doplňovat i kompletního pavouka (s prvním kolem).

Jak jste si mohli přečíst, čtvrtfinále (Ro8) je na pořadu již zítra, tedy 15. srpna, klasicky od 11:10 dopoledne (jinak kalendář všech her ZDE). Odehrají se všechny 4 duely (Bo3). Toť tedy skoro vše, přeji hezkou podívanou těm, kdo si zítřejší zápasy nenechají ujít :)

Hráči bez jediné ztracené hry po dvou kolech (skóre 4:0):

{#Korejská republika} Check{#Korejská republika} Leenock{#Korejská republika} Jjakji

gL n' hF YoDa HWAITING!

Štítky: GSL