Přejít k hlavnímu obsahu

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (32.týden)

15. 8. 2011 | 19:45 Všechny hry
Pojďme si společně shrnout druhý srpnový týden tak, jak nám jej naservíroval internetový magazín Zing.cz.Vítáme vás u našeho dalšího souhrnu, ve kterém vám shrneme vše podstatné. Ve 32. týdnu tohoto roku se nezapomnělo připomenout Battlefield 3, RAGE, TrackMania 2, Elder Scrolls V: Skyrim, Assassin’s Creed, Borderlands 2,  Modern Warfare 3... a dokonce jsme se dočkali i jednoho překvapení, Valve oznámilo nový Counter-Strike pro PC, Mac, PS3 a X360. Nebudeme ale předbíhat a vezmeme to hezky popořadě.
Výchozí obrázek

Pojďme si společně shrnout druhý srpnový týden tak, jak nám jej naservíroval internetový magazín Zing.cz.

Vítáme vás u našeho dalšího souhrnu, ve kterém vám shrneme vše podstatné. Ve 32. týdnu tohoto roku se nezapomnělo připomenout Battlefield 3, RAGE, TrackMania 2, Elder Scrolls V: Skyrim, Assassin’s Creed, Borderlands 2,  Modern Warfare 3... a dokonce jsme se dočkali i jednoho překvapení, Valve oznámilo nový Counter-Strike pro PC, Mac, PS3 a X360. Nebudeme ale předbíhat a vezmeme to hezky popořadě.

Novinky

V pondělí jsme se dozvěděli, že si ve střílečce Binary Domain pokecáme s NPCRAGE vám zaplácá většinu Xboxu + gameplay videafinální bonusy pro předobjednávky Battlefield 3gameplay záběry z TrackMania 2 a Carmacka štve nedostatečný výkon konzolí.

V úterý média po celém světě informovala, že londýnský sklad Sony zachvátily plamenyv Evropě se daří starším hráčůmpremiérové obrázky z World of WarplanesModern Warfare 3 se objeví i na DSdalší info o novém BorderlandsGaikai už podporují téměř všichniRed Orchestra 2 bohužel odloženo,střílečka Hard Reset potvrzuje demoFIFA 12 bez Gambrinus ligy a české reprezentaceTeam Fortress 2 naživoTake-Two brzy odhalí své chystané titulyForza 4 slaví licenci Le MansDead Island ukazuje kooperativní hruMIG podpoří Battlefield 3 na GamesComuCivilization 5 chystá brzká DLC a vyzkoušejte si Tropico 4 v demoverzi.

RAGE     TrackMania 2

Ve středu se odhalila další mapa z Resistance 3Serious Sam 3 nabídne splitsceen pro čtyři hráčeCall of Duty: Modern Warfare 3 přibližuje Spec Ops prostřednictvím gameplay videaTHQ končí se sérií MX vs ATVWarhammer 40 000: Space Marine s kooperacíoznámena vesmírná střílečka Strike Suit Zero,Tommy se vrací, bude součástí Prey 2demo Driver: San Francisco pro PS3 a X360id Software změní cyklus při vývoji svých herMetro: Last Light v posledním E3 videuzemřel jeden z dabérů Mass Effect 2 a první obrázky z Borderlands 2.

Ve čtvrtek se potvrdil trend Ubisoftu, PC verze Driver: San Francisco vyjde se zpožděním. Následovala série Assassin’s Creed v novém videuznáme evropské datum spuštění OnLivemrkněte na mo-cap Resistance 3získejte masku Ghosta k Modern Warfare 3Purna z Dead Island se představujeEA zaregistrovalo název Alpha CentauriEA odhaluje Grand Slam Tennis 2, Batman: Arkham City s podporou 3D, PhysX a DirectX 11 efektůnové informace o zbraních v Battlefield 3nové obrázky z Army 3VIDEO: 20 minut hraní Dead IslandTrackMania 2 Canyon hlásí datum vydání a Total War: Shogun 2 láká na novou kampaň.

Serious Sam 3     Total War: Shogun 2

Pátek přinesl informaci, že se World of Tanks daří výborněhraní Battlefield 3 bude vyžadovat účet na OriginStar Wars: The Old Republic si v prvním roce nepovede špatněMMORTS End of Nations bude bez poplatkůCodies chystají F1 Online: The Gamesociální síť Google+ spouští online hrytěžba na dně oceánu ve strategii Anno 2070NHL 12 chystá brzké demoDeus Ex: Human Revolution vás donutí přemýšletdočkáme se Rozšířené edice Zaklínače 2?HW nároky Serious Sam 3: BFEOnline Pass v RAGE ovlivní singleplayer a oficiální oznámení Counter-Strike: Global Offensive.

Ani o víkendu jsme si neodpočinuli, přečíst jste si mj. mohli: horor Asylum v gameplay traileru a galerii,oznámeno pokračování Joe DangerMDK2 HD pro PC vyjde v srpnuNHL 12 odhaluje mód Be A Legend,detaily o výrobcích zbraní v Borderlands 2Batman: Arkham City - Ezio utře, na scéně je Catwoman,omezí Battlefield 3 jeden profil na jednu kopii hry? a unikly první obrázky z Doty 2?

F1 Online     NHL 12

Bleskovky

- Skupina Anonymous hodlá zaútočit na Facebook, a to 5. listopadu.

- id Software ničí disky s nepotřebnými preview verzemi RAGE.

Speciální klávesnice a myš pro PS3 hráče Modern Warfare 3.

- 16. srpna se Dance Central dočká třech nových skladem za 3 dolary.

- Analytik Pachter předpovídá, že GTA 5 prodá minimálně 18 milionů kusů.

Fable: The Journey bude bez soubojů nablízko, říká Molyneux.

- Fallout: New Vegas Lonesome Road DLC odloženo, bez nového data vydání.

Otevřená beta online strategie Dawn of Fantasy.

Just Dance 2 [Wii] se po celém světě prodalo 14 milionů kusů.

- Square Enix spustilo svůj oficiální on-line časopis, který je zdarma.

Články - Recenze, preview a speciály

Speciál: Bodycount – dojmy z hraní

Preview: League of Legends: Dominion – pořádně chutný upgrade

Speciál: Ghost Recon Online – co na to vývojáři?

Speciál: Jak se hraje Renegade Ops?

Preview: Dishonored - kreativní hraní na vraha

Speciál: Palčivý odklad Might & Magic: Heroes VI

Preview: Hard Reset – jako v 90. letech

Speciál: GamesCom 2011 v kostce – co nás čeká a nemine?

Bodycount    Dishonored

Blogové články od komunity

Činila se samozřejmě i naše komunita, z jejíž výtvorů vybíráme to nejlepší:

Speciál: Jak řádila komunita Zingu v Modern Warfare 2

Recenze: Red Orchestra: Ostfront 41-45

Speciál: World of Blizzard - StarCraft scéna ve zkratce

Recenze: Elder Scrolls IV: Oblivion - Vzhůru do bran pekelných

Recenze: The Witcher 2 - S lektvary na příšery

Speciál: Komunitní match číslo 2 aneb čtenáři Zingu si podmanili Team Fortress 2

Závěr

Dostali jsme se opět na konec hráči a hráčky. Nám nezbývá nic jiného, než vám poděkovat za přízeň, protože v tomto týdnu počet registrovaných uživatelů přesáhl 7000, což nás těší. Abychom ale dodrželi tradici, v nadcházejícím týdnu se můžete těšit na nové informace ve speciálu o Batman: Arkham City a na spoustu dalšího, protože v úterý to vše vypukne, začíná výstava gamescom v Kolíně nad Rýnem. Zůstaňte proto s se Zingem.

Zdroj: zing.cz
Štítky: Zing