Přejít k hlavnímu obsahu

GSTL: Osmý týden

20. 8. 2011 | 12:33 StarCraft 2
Výchozí obrázek

Osmý týden odehrán, poslední dva zbývají. Přesto už je známo pár postupujících a sestupujících týmů. Ale hezky popořadě. Největší zátěž si naložil tým F.United, který bojoval jak ve čtvrtek, tak v pátek. Po minulém vítězství byla očekávání celkem vysoko. Splnila se?

Skupina A

8. TÝDEN

    F.United vs SlayerS     

                     Soccer Taeja Bel'Shir Beach     

                             Moon Taeja Tal'Darim Altar LE

                   ThorZaIN Taeja Antiga Shipyard

                  NaNiwa Taeja Terminus SE

             F.United 0:4 SlayerS       

Celkem nešťastně skončil po premiérové výhře hned druhý zápas. Nikdo z F.United totiž nestačil na schopného {#Korejská republika} Taeju a ten si tak dokráčel pro ALL KILL.  

F.United vs TSL         

          NaNiwa Heart Crossfire SE

                      Fenix Heart Tal'Darim Altar LE

               Fenix Clide Terminus SE

                 Fenix RevivaL Daybreak

                            Lyn RevivaL Xel'Naga Fortress

                     ThorZaIN > RevivaL Antiga Shipyard

         ThorZaIN < aLive Dual Sight

F.United 3:4 TSL          

Další den už museli hrát F.United znovu, tentokrát proti týmu TSL, který aktuálně vedl (a nadále vede) tabulku. Jak můžete vidět, zápas skončil nakonec výhrou TSL o jediný bod, ale jednalo se o velmi napínavé hry, včetně té poslední {#Švédsko} ThorZaIN vs {#Korejská republika} aLive, kde se {#Švédsko} ThorZaIN dokonce ocitl v pozici, kdy zamezil {#Korejská republika} aLivovi veškerou těžbu. Bohužel, vzdušná dominance s využitím banshee prolomila tento blok a {#Korejská republika} aLive dokázal zvítězit. I tak ze 4 zápasů, které TSL hráli, měli nejtěsnější výsledek právě s F.United. Takže no shame!

 

              MVP vs Prime.WE      

                      Tails MarineKing Crossfire SE

                     DongRaeGu MarineKing Tal'Darim Altar LE

      DongRaeGu anypro Terminus SE

             DongRaeGu BBoongBBoong Daybreak

             DongRaeGu Optimus Xel'Naga Fortress

             MVP 3:1 Prime.WE      

Opět {#Korejská republika} DongRaeGu zasahuje, a to stylem ALL KILL. Nezávidím nikomu, kdo je nasazen proti tomuto zergskému hráči. Jen za tuhle sezónu, kdy byl nasazen 3x ze 4 zápasů, má skóre 10:0!!! IMPRESSIVE INDEED! Možná celkem štěstí, že ho MVP nenasadili i právě proti F.United.     

Jak můžete vidět, předpředposlední týden opravdu hodně rozhodoval, TSL, stejně jako MVP, si zajistili postup do play off a bude záležet jen na vzájemném zápase, který tým skončí na prvním místě (a tedy přímo v semifinále). Týmu TSL přitom stačí porazit alespoň 2 hráče MVP a první pozici si udrží. Dá se tedy očekávat, že {#Korejská republika} DongRaeGu bude nasazen jako druhý hráč. Zbylé 4 týmy se poperou o poslední postupové místo.


 

Skupina B

8. TÝDEN

     IM vs NSHoSeo

             Happy Sage Antiga Shipyard

             LosirA Sage Bel'Shir Beach

                    LosirA Tassadar Tal'Darim Altar LE

              LosirA Jjakji Xel'Naga Fortress

               LosirA Shuttle Crossfire SE

   IM 4:1 NSHoSeo

IM si konečně po dvou prohrách v řadě dokráčeli pro vítězství ve svém posledním utkání. A jak už to bylo v osmém týdnu zvykem, opět se jednomu z hráčů podařil ALL KILL. Šťastná karta připadla nyní na {#Korejská republika} Losiru, který si tak spravil chuť po provařeném prvním kole v Code S.

Ve skupině B už je celkem jasno. NSHoSeo a StarTale jistě postupují a bude záležet na jejich posledních zápasech (ne vzájemných), ze kterého místa postoupí. Ať duely dopadnou jakkoliv, ani jeden tým neskončí na třetím místě.

ZeNEX i když tento týden nehrál, se dostal vývojem situací na pátou nepostupovou příčku a tak jako FXO už do play off nezasáhne (max. se vyšplhá na čtvrtou nepostupovou příčku).

Zbývá tak IM a fOu. Jeden z těchto týmů obsadí třetí místo a je to plně v rukou fOu, protože IM mají své zápasy již odehrané všechny. Jakákoliv výhra proti StarTale přinese fOu kýžený postup.


 

Rozpis devátého týdne

Čtvrtek 25. srpna 11:10

 VS 

 

 VS  


 

Pátek 26. srpna 11:10

 VS 

 

Jistě POSTUPUJÍCÍ týmy: TSL, MVP, NSHoSeo, ST

Jistě NEPOSTUPUJÍCÍ týmy: ZeNEXFXOpen

gL n' hF ALL KILL HWAITING!

 

Štítky: GSL