Přejít k hlavnímu obsahu

15. – 21. 8. – eXtatus a Premium vítězí!

Další týden uběhl a s ním byly odehrány i další dva turnaje pořádaný našim portálem. Jak jistě víte, turnaje se počítají do MČR klasifikace, a tak i když se zdá být turnaj bez cen, přesto bylo o co bojovat! Každý turnaj se rozděluje 50 MČR bodů. Ty byly rozděleny následovně:
Výchozí obrázek

Další týden uběhl a s ním byly odehrány i další dva turnaje pořádaný našim portálem. Jak jistě víte, turnaje se počítají do MČR klasifikace, a tak i když se zdá být turnaj bez cen, přesto bylo o co bojovat!

Každý turnaj se rozděluje 50 MČR bodů. Ty byly rozděleny následovně:

  1. místo - 15 b.
  2. místo - 10 b.
  3. místo - 5 b.
  4. místo - 4 b.
  5. místo - 3 b.
  6. místo - 3 b.
  7. místo - 2 b.
  8. místo - 2 b.
  9. místo - 1 b.
  10. místo - 1 b.
  11. místo - 1 b.
  12. místo - 1 b.
  13. místo - 1 b.
  14. místo - 1 b.
  15. místo - 1 b.
  16. místo - 1 b.

První turnaj se konal 17. 8. 2011. Jak už bývá zvykem, maximální počet týmů je šestnáct. Bohužel se do turnaje přihlásilo pouze devět týmů. I přes nízký počet turnaj odstartoval. Po celou dobu bylo vidět, že každý chce urvat alespoň pár bodů do MČR klasifikace, a tak nebyla nouze o vypjaté a vyhecované zápasy. Nakonec se však nejvíc dařilo týmu {#Česká Republika} eXtatus, který si bez porážky došel pro nejvíc bodů. Hned za nimi se umístili hráči z týmů {#Česká Republika} THE STARS{#Česká Republika} Premium Gaming LP!

Pokud se někdo nemohl zúčastnit středečního turnaje, čekal na něj hned další, jenž se konal o víkendu, 20. 8. 2011, a bylo to také znát. Turnaj se kompletně naplnil a vypukly první bitvy. Jelikož se turnaje zúčastnila kompletní šestnáctka, tradičně byl rozdělen na čtyři skupiny, ze které vždy postoupili dva nejlepší. Nejdelší zápas se odehrál mezi týmy {#Česká Republika} aQuaRedon{#Česká Republika} VSETÍN, který se hrál na dvě prodloužení, avšak vyhrál pouze jeden, VSETÍN. Mezitím se bojovalo o nejvíce MČR bodů, jež nakonec získali hráči z {#Česká Republika} Premium Gaming LP! Těm podlehl mančaft zvaný jako {#Česká Republika} Yankee AMD. Třetí místo obsadili hráči z VSETÍN.

Pokud se Vám naše turnaje líbí a chcete se jich zúčastnit, máte možnost. Další turnaj je naplánován na 24. 8. 2011 (středa) od 17:00, kde se bude také hrát o slušnou porci MČR bodů. Jak se říká – sláva vítězům, čest poraženým!

Štítky: CoD4, datum, MČR