Přejít k hlavnímu obsahu

Raketka.cz, zábavné online hry na internetu

23. 8. 2011 | 20:24 Všechny hry
PR Sdělení - Online hry zdarma jsou ideální volbou jak na internetu využít volný čas. Pokud nevíte, co máte dělat, jednoduše si zahrajte superhry. Jedním ze serverů, kde najdete mnoho her je raketka.cz. Všechny hry, které zde najdete, jsou přehledně roztříděny podle kategorií. Jejich vyhledávání je tedy velmi jednoduché a rychlé. Hry jsou pravidelně aktualizovány a přidávány nové tituly. Velmi populární jsou například bojové hry online.
Výchozí obrázek

PR Sdělení - Online hry zdarma jsou ideální volbou jak na internetu využít volný čas. Pokud nevíte, co máte dělat, jednoduše si zahrajte superhry. Jedním ze serverů, kde najdete mnoho her je raketka.cz. Všechny hry, které zde najdete, jsou přehledně roztříděny podle kategorií. Jejich vyhledávání je tedy velmi jednoduché a rychlé. Hry jsou pravidelně aktualizovány a přidávány nové tituly. Velmi populární jsou například bojové hry online. Jsou určeny spíše pro chlapce. Na druhou stranu i děvčaty si zde jistě najdou své oblíbené hry. Všechny hry na raketce jsou flashové. Jejich načítání je velmi rychlé. Jakmile se Vám hra jednou načte, již budete moci plynule pokračovat v jejím hraní až do konce.

Raketka.czVelice užitečnou kategorií jsou nejhranější a nejoblíbenější hry. Díky těmto kategorií se velmi rychle dostanete k nejvíce hraným a oblíbeným hrám. Raketka disponuje také další velmi užitečnou funkcí a to je zobrazení Vašich naposledy hraných her. Díky tomu nebudete muset hry zdlouhavě vyhledávat. Na raketce probíhají pravidelně také soutěže, jejichž rozpis najdete na úvodní stránce v záložce soutěže.

Naším slovenským partnerským webem, soustředícím se na online hry jsou onlinovky.sk. Tento web je sice slovenský, což však nebude velkým problémem. Jde v podstatě o slovenskou lokalizaci předešlého webu. Opět narazíte na příjemný design a přehledné třídění herních titulů. Zábavu zde najdou i Ti nejmenší. Také děvčata si mohou zkusit spoustu dívčích her na motivy Hannah Montana a podobně. Starší jedinci si mohou zahrát logické hry, které rozhodně potrápí Vaše mozkové závity. Pokud tedy máte mnoho volného času a nudíte se, pak neváhejte a navštivte jeden z našich webů, kde najdete online hry zdarma.