Přejít k hlavnímu obsahu

GSTL: Devátý týden

26. 8. 2011 | 14:22 StarCraft 2
Devátý, a zároveň předposlední týden ne/byl přelomovým. Ve skupině A rozhodoval, kdo se ne/může dostat jako poslední do trojice postupujících, ve skupině B zápas tohoto týdne nerozhodoval o postupu, pouze naznačil umístění na předních příčkách.Skupina A
Výchozí obrázek

Devátý, a zároveň předposlední týden ne/byl přelomovým. Ve skupině A rozhodoval, kdo se ne/může dostat jako poslední do trojice postupujících, ve skupině B zápas tohoto týdne nerozhodoval o postupu, pouze naznačil umístění na předních příčkách.

Skupina A

9. TÝDEN

F.United vs Prime.WE           

           ThorZaIN < BBoongBBoong Daybreak

                   Fenix < BBoongBBoong Terminus SE

                           Lyn < BBoongBBoong Xel'Naga Fortress

                   Moon < BBoongBBoong Crossfire SE

F.United 0:4 Prime.WE      

Naprostý OWNAGE. Tímto slovem bych označil tažení {#Korejská republika} BBoongBBoonga, který bez zaváhání vyčistil všechny terrany týmu F.United. Jediná hra, ve které svitly naděje, se konala jako čtvrtá v pořadí, proti {#Korejská republika} Moonovi. ZvZ je zkrátka ošemetný MU, jednou nahoře, po dvou detonacích banelingů dole ;) Zhruba tucet roachů ale nakonec překonalo i tohoto nepřítele a {#Korejská republika} BBoongBBoong se mohl pyšnit ALL-KILLem. Bohužel tím pro F.United končí šance na postup do play off.

SlayerS vs oGs-TL             

  GanZi > Cezanne Dual Sight

               GanZi < SuperNova Tal'Darim Altar LE 

           MMA < SuperNova Bel'Shir Beach

           TaeJa > SuperNova Antiga Shipyard

TaeJa < MC Crossfire SE     

Ryung < MC Terminus SE                                     

SlayerS 2:4 oGs-TL             

Zvláštní styl zvolil tým SlayerS, který poslal všechny své nejlepší terrany a nezbylo tak místo na žádného zástupce jiné rasy. To hráči oGs-TL si prozkoušeli zerga, terrana i protosse, z čehož se jako správná volba ukázal terran {#Korejská republika} SuperNova se dvěma killy a protoss {#Korejská republika} MC, též se dvěma fragy.

SlayerS i F.United si prohrou v devátém týdnu zajistili nepostupovou pozici. I kdyby F.United svůj poslední zápas vyhráli ALL-KILLem, jejich win/loss rozdíl by činil -4 (Prime.WE mají -1).

TSL a MVP mají jistý postup už od minulého týdne a logicky se pro ně tak nic nemění (zvláště když tento týden nehráli ;)).

Prime.WE, na druhou stranu, už mají odehráno vše a ZATÍM zůstávají na čtvrtém místě. Na postup jim ovšem stačí, když oGs-TL jakkoliv prohrají. V tom případě by měli sice shodné zápasové skóre 2-3, ale lepší win/loss rozdíl, který by činil -1 pro Prime.WE a nejlépe -2 pro oGs-TL. Logicky tedy oGs-TL budou hrát příští týden na jakoukoliv výhru (ALL-KILL / 4:3) a mohou taktizovat s nasazováním hráčů.

 

Skupina B

9. TÝDEN

ZeNEX vs NSHoSeo         

           Byun > Tassadar Terminus SE

    Byun < Seal Daybreak     

       Hack < Seal Antiga Shipyard

         JJUN < Seal Xel'Naga Fortress

          Line < Seal Tal'Darim Altar LE

ZeNEX 1:4 NSHoSeo        

No to tu dlouho nebylo, ALL-KILL ;) {#Korejská republika} Seal nenašel přemožitele v žádném ze tří terranů a ani ZeNEXácký zerg {#Korejská republika} Line už ho nedokázal zastavit.

NSHoSeo si poslední výhrou 4:1 zajistili jistojistě první místo ve skupině, které jim už nikdo nevezme. Postupují tedy přímo do semifinále play off. StarTale rovněž mají jistý postup už z minulého týdne, ale umístění se může v případě prohry s fOu 2:4 a hůř propadnout na pozici třetí.

ZeNEX v posledním zápase o nic nešlo a možná tomu přizpůsobili i svoji přípravu (anebo je {#Korejská republika} Seal opravdu takový skiller ;)). Skončili tedy na pátém místě, díky lepšímu skóre o příčku výš než FXOpen.

A stejně jako ve skupině A už zbývá jen jedno místečko na postup do play off a dva týmy o něj usilující. Opět jakákoliv výhra fOu znamená jejich postup, vítězství ST naopak play off pro Incredible Miracle. IM tak budou jistě fandit StarTale :)

 

Rozpis desátého (posledního) týdne

Čtvrtek 1. září 11:10

 VS 

 

 VS  


 

Pátek 2. září 11:10

 VS 

 

gL n' hF StarTale HWAITING!

PS: Sháním někoho, kdo má rád GSL/GSTL, pravidelně to sleduje/by sledoval a má trochu času, skillu a chutě psát o tom newsky tady na Playzone. Mě to sice baví, ale blíží se škola a nebudu moct psát reporty jako doposud (kvůli času). Nerad něco robím napůl, takže raději předám štafetu :)

Případní zájemci pls pošlete msg mně tady na Playzone. Samozřejmě předám všechny obrázky a moje "noobish" know-how, pokud o to bude zájem :) Jinak se omlouvám, ale dokud někoho nenajdu, tak budu tuto zprávu kopírovat do každé nové newsky, díky za pochopení :)

Štítky: GSL