Přejít k hlavnímu obsahu

GSTL: Skupiny odehrány

5. 9. 2011 | 15:45 StarCraft 2
Výchozí obrázek

Po dlouhých 10 týdnech byl konečně odehrát i poslední (a to pro několik týmů důležitý) zápas a tak je už známo 6 postupujících a 6 nepostupujících týmů. Již přes týden je jasné, že nekorejské týmy (FXOpen a F.United) se play off nezúčastní. Znovu tedy zbývá vybrat si svého korejského favorita a fandit v Single Elimination pavouku.

Skupina A

10. TÝDEN

 F.United vs oGs-TL   

                  Moon Cezanne Terminus SE

                         Soccer Cezanne Tal'Darim Altar LE

                   Soccer Luvsic Bel'Shir Beach

                     Fenix Luvsic Antiga Shipyard

                               Fenix > TheStC Xel'Naga Fortress

Fenix > MC Crossfire SE                

F.United 4:2 oGs-TL    

Zápas, ve kterém nešlo o nic a přitom o vše. F.United si polepšit nemohli, oGs-TL bojovali o postup do play off. Začátek dobrý, pak ale přišel na řadu {#Peru} Fenix a snažení ukončil. {#Peru} Fenix se tak stává hrdinou jak pro F.United (podařil se mu téměř ALL-KILL, zabil {#Korejská republika} MCho) tak pro Prime.WE, protože ti díky lepšímu zápasovému skóre přeskočili oGs-TL na třetí postupovou příčku.



MVP vs TSL  

       Monster < Clide Daybreak

           DongRaeGu Clide Tal'Darim Altar LE 

       Vampire Clide Dual Sight

       GuineaPig Clide Metalopolis

MVP 0:4 TSL  

TSL potvrdili svoji dominanci. Ani všemocný {#Korejská republika} DongRaeGu nedokázal zastavit skvěle hrajícího {#Korejská republika} Clida. ALL-KILL by TSL a zajištěna první pozice.


Skupina B

10. TÝDEN

    fOu vs StarTale

          Lucky Bomber Dual Sight

               Lucky Curious Antiga Shipyard

                    Inori Curious Tal'Darim Altar LE

          choya Curious Metalopolis

                    asd Curious Xel'Naga Fortress

   fOu 1:4 StarTale

Narozdíl od Prime.WE měli fOu možnost postupu ve svých vlastních rukou. Jeden za druhým si na šanci sáhli {#Korejská republika} Lucky, {#Korejská republika} Inori, {#Korejská republika} choya a {#Korejská republika} asd. Ani jeden z nich ovšem nedokázal konkurovat {#Korejská republika} Curiousovým zergským rukám, které eliminovali skrz klávesnici a myš všechny nasazené fOu hráče. Znovu hezký ALL-KILL.

 

Po jedenácti týdnech (deseti hracích) jsme se konečně dočkali pavouka, kde se v prvním kole setkají StarTale proti Prime.WE a IM proti MVP. Vítěz si zahraje s TSL, resp. NSHoSeo a vítězové toho zápasu se střetnou o titul. Z dosavadních 3 sezón si dvě vítězství odnesli nepostupující SlayerS a jedno IM, takže obhájení titulu je možné.

 

StarTale se už s Prime.WE potkali, a to v druhé sezóně v prvním kole. Úspěšnější byli StarTale, když si se svým soupeřem poradili hladce 4:1 (jediný bod tenkrát uhrál Maka). I skóre tohoto turnaje naznačuje převahu StarTale.

To IM se s MVP setkat nemohli. MVP se dostali do GSTL až v minulé sezóně, kdy tam naopak chyběli IM. Dá se očekávat velmi vyrovnaný zápas a vzhledem k tomu, že již bude po GSL Srpen, týmy nasadí všechna svá esa.

 

Rozpis PLAY OFF

Čtvrtek 22. září 11:10

 VS 


 

Pátek 23. září 11:10

 VS 

 

gL n' hF Ace Match HWAITING!

PS: Sháním někoho, kdo má rád GSL/GSTL, pravidelně to sleduje/by sledoval a má trochu času, skillu a chutě psát o tom newsky tady na Playzone. Mě to sice baví, ale blíží se škola a nebudu moct psát reporty jako doposud (kvůli času). Nerad něco robím napůl, takže raději předám štafetu :)

Případní zájemci pls pošlete msg mně tady na Playzone. Samozřejmě předám všechny obrázky a moje "noobish" know-how, pokud o to bude zájem :) Jinak se omlouvám, ale dokud někoho nenajdu, tak budu tuto zprávu kopírovat do každé nové newsky, díky za pochopení :)

 

Štítky: GSL