Přejít k hlavnímu obsahu

Startuje třetí sezóna PLAYzone Ligy

Po letní pauze se kompetitivní Team Fortress 2 scéna začíná pomalu probouzet a pozadu nezůstáváme ani zde na PLAYzone. Právě dnes byly spuštěny registrace do třetí sezóny Team Fortress 2 ligy.Aktualizace 3.10. 20:00 - Zbývá posledních 5 dní registrací. Díky většímu počtu nováčků si zahraje opravdu každý, tak neváhejte sežente pár kamarádů a registrujte se!
Výchozí obrázek

Po letní pauze se kompetitivní Team Fortress 2 scéna začíná pomalu probouzet a pozadu nezůstáváme ani zde na PLAYzone. Právě dnes byly spuštěny registrace do třetí sezóny Team Fortress 2 ligy.

Aktualizace 3.10. 20:00 - Zbývá posledních 5 dní registrací. Díky většímu počtu nováčků si zahraje opravdu každý, tak neváhejte sežente pár kamarádů a registrujte se!

Team Fortress 2 ZDARMA !!!

S novou sezónou opět přichází několik menších i větších změn. Asi nejvíce diskutovaným tématem u pravidel každé ligy jsou povolené zbraně. V poslední sezóně došlo k jejich výraznému omezení a dnes se seznam povolených zbraní ještě více zkrátil. Rozhodli jsme se jít stejnou cestou jako všechny přední evropské ligy a zavádíme tzv. "Vanilla + medlocks" pravidlo. Znamená to, že od nynějška jsou povoleny pouze základní zbraně a následující 3 unlocky pro povolání Medic:

  • Blutsauger
  • Kritzkrieg
  • Übersaw

Drobných změn doznal i maplist. Definitivně byla vyřazena mapa Freight. Nové verze se dočkala mapa Obscure, která se nyní bude hrát v následující verzi: cp_obscure_remake_rc1 (pokud nedojde k nějaké další aktualizaci). O přidání nebo odebrání nějakých dalších map, jako jsou například Bazillion nebo Sneakwater budou mít opět všichni účastníci rozhodnou ve hlasování, které proběhne ještě před startem ligy.

Nejdůležitější změny v nové sezóně:

  • "Vanilla + medlocks"
  • upravený maplist
  • zaveden Heavy limit 1

REGISTRACE A DALŠÍ INFORMACE

Šanci máš i TY!

Hrajete s kamarády Team Fortress 2 pouze krátce a obáváte se, že v této soutěži nebudete mít proti zkušeným soupeřům šanci? Vaše obavy jsou zcela zbytečné. Poté co byl na Steamu  Team Fortress 2 uvolněn zdarma, se k této hře dostala spousta nových hráčů jako jste vy. Pokud to počet přihlášených týmů dovolí, budou přihlášené týmy rozděleny minimálně do dvou výkonnostních divizí tak, aby si právě začínající nebo méně zkušené týmy zahráli proti sobě.

Nemusíte se ani obávat, že vám bude chybět nějaká důležitá zbraň, se kterou by váš soupeř mohl získat rozhodující výhodu. Díky novým pravidlům ohledně povolených zbraní v zápasech máte jistotu, že se v 99% případů bude hrát pouze se základními zbraněmi, které mají kdispozici všichni hráči.

MČR Klasifikace
MČR Klasifikace