Přejít k hlavnímu obsahu

Mezihernový turnaj v LoLku již brzy !

4. 10. 2011 | 19:43 League of Legends
První mezihernový turnaj na PLAYzone a také v Season 2. Bude eSuba dále kralovat ? Předvedou se i další týmy v podporovaných hernách ? eSuba letos "skoro" vyhrála STF, vyhrála kvalifikaci na SEC a spolu s Extatusem nás zastupují na EMS IX kvalifikaci.Všechno se rozhodne 23. Října. Můžete si zahrát v 15ti hernách po celé České Republice a na Slovensku. Ti nejlepší hráči mají nárok na finanční odměnu, která je následovná: 
Výchozí obrázek

První mezihernový turnaj na PLAYzone a také v Season 2. Bude eSuba dále kralovat ? Předvedou se i další týmy v podporovaných hernách ? 

eSuba letos "skoro" vyhrála STF, vyhrála kvalifikaci na SEC a spolu s Extatusem nás zastupují na EMS IX kvalifikaci.

Všechno se rozhodne 23. Října. Můžete si zahrát v 15ti hernách po celé České Republice a na Slovensku. Ti nejlepší hráči mají nárok na finanční odměnu, která je následovná: 

Rozdělení cen

Prizemoney není přesně stanoveno. Jeho výše závisí v podstatě na samotných hráčích, neboť se jedná o částku vybranou ze startovného ve všech hernách / 4.

  • 1. místo: 50 % z celkového prizemoney
  • 2. místo: 25 % z celkového prizemoney
  • 3. místo: 15 % z celkového prizemoney

Ceny v doprovodném turnaji

  • 1. místo: 10 % z celkového prizemoney a 3 volné hodiny na hráče (15 na tým)
  • 2. místo: 2 volné hodiny na hráče (10 na tým)
  • 3. místo: 1 volná hodina na hráče (5 na tým)

Tradičně je zde také Doprovodný Turnaj, takže i hráči, kteří smolně vypadnou, mohou pokračovat dál v turnaji. Navíc si mohou odnést podíl z kořisti, což činí doprovodný turnaj, který je velice zajímavý i pro méně dobré hráče.

Registrace jsou jako vždy jednoduché. Vyberete si hernu, týden před turnajem potvrdíte účast a pak se stačí dostavit na místo mezi 9:30 a 10:00.

Štítky: LoL, mh