Přejít k hlavnímu obsahu

paN znovu opouští Alternate

30. 9. 2011 | 15:25 Counter Strike 1.6
Benjamin 'paN' von Mulert se po dvou týdnech znovu loučí se svými spoluhráči z Alternate.Německý tým Alternate se znovu musí vyrovnat s odchodem jednoho ze svých hráčů, tentokrát Benjamina von Mulerta, který z týmu odchází po méně než dvoutýdenní stáži. Podle vedení Alternate nechal paN na interním fóru organizace zprávu, ve které vysvětlil důvody odchodu. Benjamin zjistil, že není snadné se vrátit k aktivnímu hraní po roce neaktivity a nemá dále zájem věnovat tolik času na získání své staré formy.
Výchozí obrázek

Benjamin 'paN' von Mulert se po dvou týdnech znovu loučí se svými spoluhráči z Alternate.

Německý tým Alternate se znovu musí vyrovnat s odchodem jednoho ze svých hráčů, tentokrát Benjamina von Mulerta, který z týmu odchází po méně než dvoutýdenní stáži. Podle vedení Alternate nechal paN na interním fóru organizace zprávu, ve které vysvětlil důvody odchodu. Benjamin zjistil, že není snadné se vrátit k aktivnímu hraní po roce neaktivity a nemá dále zájem věnovat tolik času na získání své staré formy.

paN

paN na GameGune 2009 (foto: HLTV.org)

V červnu minulého roku jsme viděli odchod paNa do herního důchodu poté, co si s německými n!faculty zahrál jednu sezónu ESL Pro Series Germany. Tým Alternate však pro něj nebyl nic nového, v této organizaci strávil více než 3 roky a vděčí jí za většinu jeho účasti na mezinárodních turnajích.

Alternate tak musí znovu využít pomoci Juliana 'hool' Waltera, dokud nenajdou vhodnou náhradu. Tým skončil na druhém místě ve své skupině v domácí lize ESL Pro Series Germany Winter Season 2011 a zatím čekají na vypsání zápasů play-off.

Nynější sestava Alternate pro EPS Germany:

Německo Manuel 'approx' Zeitz
Německo Roman 'Roman R.' Reinhardt
Německo Navid 'Kapio' Javadi
Německo Tobias 'Troubley' Tabbert
Německo Julian 'hool' Walter

 

Zdroj: HLTV