Přejít k hlavnímu obsahu

Fragster.de vyzpovídali xPekeho

1. 10. 2011 | 10:57 League of Legends
Včera Fragsters.de publukovali rozhovor s  xPekem, který hraje za Fnatic. Pokud by jste chtěli vědět víc o AP carry z Fnaticu, tak pokračujte ve čtení. Tento rozhovor je o spoustě zajímavých věcech, ale hlavně je o přátelství, cestování po světě a jejich plánech na IEM v New Yorku. 
Výchozí obrázek

Včera Fragsters.de publukovali rozhovor s {#Španělsko} xPekem, který hraje za Fnatic. Pokud by jste chtěli vědět víc o AP carry z Fnaticu, tak pokračujte ve čtení. Tento rozhovor je o spoustě zajímavých věcech, ale hlavně je o přátelství, cestování po světě a jejich plánech na IEM v New Yorku. 

xPeke

FnaticMSI xPeke na DreamHack (foto: Fnatic.com)

Fragster: Ahoj xPeke, děkuju za tvůj čas. Jak se vede Fnaticu ?

xPeke: Naše působení ve Fnaticu bylo velice dobré zatím. Ukázali jsme náš potenciál, vyhráli jsme mnoho důležitých zápasů, takže Fnatic byl ochoten nám hodně dát, takže to zatím bylo opravdu skvělé.

Takže si myslíš, že v Fnaticu se nemůže stát co, to co se stalo v SK Gaming ?

Myslím, že určitě ne. My už spolu hrajeme opravdu dlouho, známe se opravdu moc dobře a myslím si, že v tuhle chvíli jsme víc přátele, než spoluhráči. Takže, kdyby někdo byl na nižším levelu, tak mu všichni pomůžeme dostat se nahoru. V nejhorším případě bychom si našli dočasnou náhradu, nebo tak něco, každopádně bychom nikoho nevyhodili. Nikomu z nás bych to v téhle chvíli nemohl udělat.

To znaména, že si nenašel v těch lidech jen spoluhráče, ale také kamarády ?

Samozřejmě, po tom všem času co jsme spolu strávili a nacestovaných kilometrech. Vím, že pokud by někdo z týmu něco skazil, tak bych ho nemohl vyhodit z týmu a doufám, že by to samé udělali pro mě (smích).

Dobře, teď z jiného soudku, IEM GC Guangzhou začíná teďkom v pátek, jak to, že jste nehráli kvalifikační turnaj ? 

No, protože ESL oznámilo zprávu o kvalifikaci jenom týden před tou kvalifikací, tak jsme nemohli odehrát tuhle kvalifikaci, protože jsme už měli zabukovanou cestu na Taiwan k našemu sponzorovi Raidcall, takže v tom bylo hodně peněz a nemohli jsme to zrušit.

Sponzor Raidcall, můžeš nám to vysvětlit trochu víc do hloubky a také říct víc o Taiwanu? 

Raidcall je program jako TeamSpeak3 nebo Ventrilo a oni ho propagovali na Taiwanu. Takže jak jsme vyhráli Season One, tak se rozhodli nás pozvat na Taiwan, aby jsme zapropagovali Raidcall. Většinu času to bylo opravdu super, byli jsme tam týden, dopoledne jsme se účastnili promo akcí, také jsme si zahráli showmatch proti taiwanskému teamu, který vyhrál nějaký taiwanský turnaj, měli jsme hodně možností vidět město a jíst typické taiwanské jídlo, které mi osobně moc nechutnalo, ale bylo to super.

Další velká událost je IEM New York na Comic-Conu, jaké si myslíš, že jsou vaše šance na tomto turnaji ? ve skupině máte Team Dignitas a The Solo Mid.

Proti TSM už jsme párkrát hráli a víme, že máme šanci je porazit. Proti Teamu Dignitas jsme ještě nehráli, takže moc nevíme co od nich očekávat. Každopádně předvedem to nejlepší, co je v nás.

Jaký je plán, pro vaši skupinu ?

Hrát nejlépe jak dokážem, vyzkoušet si nové věci, které jsme si vyzkoušeli a fungují dobře. Možná to nebude fungovat proti takhle dobrým týmům, ale myslím si, že bychom tomu měli dát šanci. A jestli prohrajem pár her, tak budeme hrát normálně.

Kdo si myslíš, že vyhraje skupinu B ?

Hm, pravděpodobně SK Gaming, ostatní týmy moc neznám, SK jsou na hodně vysokém levelu a pokud všechno půjde jak má, měli by to vyhrát.

Tak a jdeme na poslední otázku. Co bude první věc co uděláš až vyhrajete IEM New York?

Pokud vyhrajem, tak budu hrozně křičet a půjdu obejmout mámu, ona přiletí pokud se dostaneme do finále.

Nebylo by špatné, kdyby Fnatici zase vyhráli a viděli jsme xPekeho křičet, co vy na to ? Američani by to tentokrát nemuseli vyhrát.

Štítky: fnatic, LoL, xpeke