Přejít k hlavnímu obsahu

V Battlefield 3 bojujte o čest a slávu v četě!

V Battlefield 3 si můžete vytvořit vlastní četu, pozvat do ní kamarády a ukázat světu, kdo je nejlepší z nejlepších. V následujícím blogu se dozvíte, jak systém čet změní způsob společného boje a hodnocení.Sociální síť Battlelog rozšiřuje v Battlefieldu 3 společenský aspekt hraní a čety jsou jedním z jeho ústředních konceptů. V níže umístěném videu z Battlelogu uvidíte podrobnosti z jeho fungování coby sociální platformy. Další odstavce vám pak přiblíží atraktivitu herního systému čet.
Výchozí obrázek

V Battlefield 3 si můžete vytvořit vlastní četu, pozvat do ní kamarády a ukázat světu, kdo je nejlepší z nejlepších. V následujícím blogu se dozvíte, jak systém čet změní způsob společného boje a hodnocení.

Sociální síť Battlelog rozšiřuje v Battlefieldu 3 společenský aspekt hraní a čety jsou jedním z jeho ústředních konceptů. V níže umístěném videu z Battlelogu uvidíte podrobnosti z jeho fungování coby sociální platformy. Další odstavce vám pak přiblíží atraktivitu herního systému čet.

Četa je i v Battlefieldu 3 klasickou základní jednotkou herního klanu, ale je zde vylepšena o prvky flexibility a sociální interakce. V Battlelogu si může každý snadno vytvořit vlastní četu. Stačí si vymyslet jméno, přidat popisek a zkratku a pozvat kamarády prostřednictvím vizuálně atraktivního rozhraní Battlelogu.

Četu si dále můžete přizpůsobit vytvořením emblému přímo v integrovaném editoru v Battlelogu, obsahujícím předvolené tvary a šablony, které lze libovolně zkombinovat do požadované podoby. Příslušníky čety může být kdykoli až 100 hráčů, z nich si pak jen stačí vybrat ty, které chcete, aby byli v určitou chvíli aktivní.

Boj o čest a slávu čety

Každá hra, kterou absolvujete za četu (ať už sólo, nebo s ostatními hráči), se započítá do jejích celkových statistik, skóre a hodnocení. Pomýšlíte-li na přední příčky speciálního žebříčku čet, pak je jasné, že se vám bude hodit co nejvíce zdatných bojovníků, kteří jsou zároveň velmi aktivními a častými hráči.

Stejně jako v případě jednotlivých hráčů, i stránka čety obsahuje detailní statistiky o jejím kolektivním nasazení. Jaký je její rekord vítězství a porážek online? Jaký je podíl bojových tříd v jejích řadách? Kdo je nejužitečnějším hráčem čety? Jak si četa stojí v hodnocení nejdrsnějších jednotek? A tak dále.

V Battlelogu také existuje speciální novinkový kanál, který bude zobrazovat nejnovější události týkající se jen vaší čety – příchozí hráče, interní chat, nové rekordy jednotlivých příslušníků a vše ostatní, co se týká vaší skupiny hráčů.

Uživatelé Battlelogu mohou vyhledávat čety v zemi, odkud pocházejí, stát se fanoušky čet nebo rovnou požádat o členství. Na standardním novinkovém kanálu Battlelogu pak mohou fanoušci a přátelé sledovat váš nejnovější postup ve hře a získaná ocenění.

Čety jsou prostě jednouchým způsobem, jak se bavit a hrát si společně. Nejsou totiž jen o společném hraní skupiny lidí, ale o tom, že každý člen velké skupiny může svým přičiněním ovlivnit pořadí čety a podílet se na jejích statistikách.

Fungování čet si můžete poprvé vyzkoušet právě teď v Otevřeném betatestu* Battlefieldu 3. I když v jeho rámci nebudou přístupné všechny prvky čet, je to stále skvělá příležitost, jak si je vyzkoušet a zjistit, že možnost přispět ke společnému úspěchu vlastní čety je skvělou motivací k dalšímu hraní.

*Po skončení Otevřeného betatestu budou všechny statistiky anulovány.