Přejít k hlavnímu obsahu

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (39.týden)

4. 10. 2011 | 09:24 Všechny hry
Po kratší odmlce vám opět přinášíme herní seriál, který připravuje redakce internetového magazínu Zing.czZačíná nám říjen a s ním i měsíc plný skvělých herních pecek, jejichž průvod začíná už za pár dnů. My jsme se ale v souhrnu nesešli, abychom básnili o konci roku, takže se pojďme podívat na to, co se ke konci září urodilo. Nebylo toho málo. A samozřejmě týdnu kraloval Battlefield 3.
Výchozí obrázek

Po kratší odmlce vám opět přinášíme herní seriál, který připravuje redakce internetového magazínu Zing.cz

Začíná nám říjen a s ním i měsíc plný skvělých herních pecek, jejichž průvod začíná už za pár dnů. My jsme se ale v souhrnu nesešli, abychom básnili o konci roku, takže se pojďme podívat na to, co se ke konci září urodilo. Nebylo toho málo. A samozřejmě týdnu kraloval Battlefield 3.

Novinky

Hned zkraje jsme se dozvěděli datum vydání konzolových verzí Crysis a plány tvůrců NFS: Shift. Tvůrci thrilleru Alan Wake hledali nové vývojáře a Nvidia vypustila speciální ovladače pro Battlefield 3. I Am Alive se objevil na serverech ESRB a TES V: Skyrim odhalil perky a rasové schopnosti. Dead Space 3 prozradil něco málo detailů o zasazení a o velký boom se samozřejmě postarala betaverze Battlefieldu 3, která pro vyvolené odstartovala v úterý.

     

Nabídli jsme vám další bonusy ke koupi Assassin’s Creed: Revelations a Valve nám povědělo vtipkou historku o kempování fanoušků. Překvapil Gordon Freeman v bláznivé akci Renegade Ops a dozvěděli jsme se i něco více o hercích ve Skyrimu. Slíben byl i film na motivy hororové akce Dead Island a Marcus Fenix oznámil svůj možný výlet do série Mortal Kombat.

Dočkali jsme se také potvrzení pokračování skvělé hopsačky Shank a datumu vydání sci-fi akce Syndicate. Oznámeno bylo demo akčních závodů NFS: The Run a výhody PC verze Batman: Arkham City. Uncharted 3 představil seznam trofejí a MMO City of Heroes konečně přesídlilo na systém Free-to-Play. Bohužel se dočkalo odkladu zajímavé fantasy The Cursed Crusade.

Dozvěděli jsme se, kdy vyjde PC verze detektivky L.A. Noire a datum vydání dvou DLC pro sci-fi Deus Ex: Human Revolution. Batman: Arkham City představil vyčeprávající galerii obrázků a PC verzi Assassin’s Creed: Revelations postihl očekávaný odklad. Microsoft nám slíbil nový update pro Dashboard Xboxu360 a Gran Turismo 5 pro změnu velký patch. I Am Alive konečně odhalil datum vydání a systém prodeje a Mortal Kombat osvětlil plány na nový film i hru.

     

Beyond Good & Evil 2 čeká na next-gen konzole, Unreal 4 Engine zase na nový hardware. Serious Sam 3oznámil menší odkladvyhlásili jsme výherce soutěže Driver: San Francisco, Portal 2 slíbil brzké DLC, Nathan Drake proklamoval restauraci Subway a DICE již začalo opravovat chyby v Battlefieldu 3.

Bleskovky

- Podívejte se na obrázky z PC verze Driver: San Francisco.

- Nová FIFA Street dorazí do obchodů v březnu 2012 pro PS3 a X360.

- Koukněte na kompletní achievementy ze Saints Row: The Third.

- PC verze detektivky L.A. Noire dorazí do prodeje 11.listopadu 2011.

- PS3 exkluzivita Journey vyjde na jaře příštího roku.

- Free-to-play online strategii End of Nations očekávejte v roce 2012.

- Uzavřená beta CS: Global Offensive odstartuje v říjnu jen pro PC.

Články

Recenze: FIFA 12 – zpátky na trávník

Speciál: Take On Helicopters – dojmy z preview verze

Recenze: Warhammer 40,000: Kill Team – krvavá jednohubka

Speciál: League of Legends: Dominion – dojmy z hraní

Recenze: Hard Reset – futuristická řezničina

Speciál: Zaostřeno na závody v RAGE

Preview: Battlefield 3 MP Beta – dojmy z hraní

Recenze: Men of War: Vietnam – tam za horou v rákosí

     

Blogové články

Jako vždy se činila naše věrná komunita, jejímž hlavním zaostřením byl tentokrát Battlefield 3.

Speciál: DLC aneb herní (R)evoluce

Speciál: BF3 vs MW3 aneb souboj titánů

Speciál: Ohlédnutí za hrou Half-Life 2

Preview: Battlefield 3 – První dojmy z open bety

Preview: Beta Battlefield 3

Závěr

Máme za sebou pěkně naditý týden, o což se postarala především veřejná beta Battlefieldu 3, která pokračuje doteď. My se těšíme na říjen a na jeho ultimátní nášup hitů, který by měl odstartovat post-apokalyptickou akcí RAGE. Uvidíme se brzy.

Zdroj: zing.cz
Štítky: Zing