Přejít k hlavnímu obsahu

MH: Uvoľnilo sa miesto v Battlezone!

19. 10. 2011 | 20:37 Counter Strike 1.6
Nebojte se ukázat svoje schopnosti i na LANu, přijďte si zahrát naše Mezihernové turnaje s novými pravidly! Doporučujeme přečíst si celou novinku, proběhlo několik zásadních změn v pořádání MH.
Výchozí obrázek

Nebojte se ukázat svoje schopnosti i na LANu, přijďte si zahrát naše Mezihernové turnaje s novými pravidly! Doporučujeme přečíst si celou novinku, proběhlo několik zásadních změn v pořádání MH.

Mezihernový turnaj

18.10.2011 18:55 Uvoľnilo sa miesto dokonca aj v pražskej Battlezone, okrem nej je miesto aj v Bratislave, Nitre alebo Košiciach, čiže ak máte záujem si prísť zastrielať napíšte mi súkromnú správu s názvom tímu, 5 nicky a herňou. Diky!

16.10.2011 14:16
Dnes o 22:00 sa uzavrú registrácie a potvrdzovanie účasti, preto sa nezabudni registrovať. Rozhodli sme sa garantovať minimálne 4 zápasy pre každý tím aby si každý do sýtosti zahral. Všetko info nájdeš na http://www.playzone.cz/turnaje/cs16-mezihernovy-turnaj-102011

14.10.2011 9:54
Od dnes o 20:00 bude spustené potvrdzovanie účasti, ktoré potrvá do nedele 20:00. Samozrejme sa môžete stále aj registrovať miesto je napríklad aj v Pražskej Battlezone alebo Bratislavskom STORMe tak neváhaj a poď ukázať, že ty nato máš!

A máme pre Vás ešte jednu novinku, zvažujeme zmenu systému skupín a playoff tak aby si každý minimálne zahral 4 alebo 5 zápasov aj pri nižšom počte tímov.

Registrace do Mezihernových turnajů

V minulých sezónách se několikrát stalo, že týmy zrušily účast jen chvíli před turnajem. Abychom tomu zamezili, registrace se pojí se změnou potvrzování účasti. Pro říjnové a po něm následující Mezihernové turnaje budete mít možnost potvrdit účast týmu nejpozději týden před MH. Registrovat se budete moct i po termínu potvrzování pomocí PM hlavnímu organizátorovi H1tachimu. Registrace je poté ovšem závazná, proto budete v případě zrušení registrace po potvrzení účasti náležitě potrestáni.

Registrační poplatek se nemění, nejpozději do 10:00 je třeba dostavit se do herny a zaplatit 250 Kč pro Česko a 10 Euro pro Slovensko.

Systém

V systému MH proběhly dvě zásadní změny, první si můžeme všimnout v maplistu. Ke tradiční pětce map se přidaly mapy následující:

  • de_forge - ke stažení zde
  • de_mirage - ke stažení zde

Dosud se MH povinně hrály na serverech PLAYzone.cz k tomu určených. Pro nadcházející turnaje vám dáváme možnost odehrát na jiném serveru podle domluvy obou týmů. Povinností je však dodat rcon status screen a napojit na server HLTV.

Jinak stále platí tradiční systém - před vygenerováním skupin je nasazeno osm týmů, které se ve skupinách nemohou potkat. Týmy jsou tedy rozděleny po čtyřech do osmi skupin (platí pro 32 týmů, v případě nadbytku či nedostatku týmů budou některé skupiny rozdílné), ze kterých se do playoff hlavního turnaje dostávají první dva, třetí a čtvrtý tým pak padá do doprovodného turnaje. Nezapomeňte, že už několik sérií MH je připravena peněžní odměna i pro výherce "doprovodňáku".

O systému Mezihernových turnajů bude tento víkend porada admin týmu na LanCraftu Autumn. Je tedy možné, že se systém bude měnit.

V playoff se poté hraje Single Elimination systémem BO1, finále a zápas o třetí místo BO3.

Mezihernový turnaj řídí pravidly GIGABYTE ligy. Hlavními změnami oproti Clanbase jsou pravidla:

  • 3.1.2 Vlastní servery - Pokud se týmy dohodnou, může se zápas odehrát na jiném serveru. Tento server musí mít následující nastavení. Na serveru musí být připojeno HLTV s minimálním zpožděním 90 vteřin. IP na hltv musí být přiložené k zápasu, pořizovat záznam a mít dostatek slotů pro sledování zápasu. Na vlastním serveru je nutné udělat i rcon status screenshot.
  • 3.4.2 Kontrola 32 bit - Před začátkem zápasu jsou všichni přítomní hráči povinni udělat tzv. smokescreen, tedy screenshot ze hry s minimálně jedním viditelně vybouchlým smoke granátem, minimálně jedním modelem spoluhráčů, tabulkou hráčů a net_graphem 1,2 nebo 3. Když se hráč napojí (znovu) na server v průběhu hry, je takovýto screenshot povinen pořídit při nejbližší možné příležitosti.
  • Hráči musí dodržovat interní předpisy herny, v opačném případě se vystavují možnosti okamžité diskvalifikace bez návratu vstupného.

V turnaji nelze uplatnit následující pravidla GIGABYTE ligy:

  • 3.2. Pořizování záznamu hry - část "Toto demo/dema je po odehrání zápasu povinnen nahrát na jeho stránku do konce aktuálního herního týdne v archivu .zip."
  • 3.4.2. Kontrola 32bit - část "Všechny smoke screenshoty pořízené během zápasu musí hráči dodat na jeho stránku do konce aktuálního herního týdne ve formátu .BMP."

Ceny

Ceny v turnajích se nijak nezměnily, stále platí, že výše prizemoney není přesně stanovena. Závisí v podstatě na samotných hráčích, neboť se jedná o částku vybranou ze startovného ve všech hernách dělenou čtyřmi.

Hlavní turnaj

1. místo: 50 % z celkového prizemoney (v případě 32 týmů 5 000 Kč)
2. místo: 25 % z celkového prizemoney (v případě 32 týmů 2 500 Kč)
3. místo: 15 % z celkového prizemoney (v případě 32 týmů 1 500 Kč)

Doprovodný turnaj

1. místo: 10 % z celkového prizemoney (v případě 32 týmů 1 000 Kč) a 3 volné hodiny na hráče (15 na tým)
2. místo: 2 volné hodiny na hráče (10 na tým)
3. místo: 1 volná hodina na hráče (5 na tým)

Ukaž, co umíš na lanu!

MČR Klasifikace

Ani MČR Klasifikace se nevyhla změnám. Aby se váš tým mohl dostat na MČR, musí se kromě získání dostatečného počtu bodů z akcí účastnit alespoň poloviny nadcházejících MH, tedy alespoň čtyř z celkových osmi.

Rozdělení bodů do MČR Klasifikace z MH je následující:

  • 19 a méně týmů - 200 bodů
  • 30 a méně týmů - 300 bodů
  • 31 a více týmů - 400 bodů

Plánované turnaje

Jak už si někteří mohli všimnout, do říjnového MH už byly zahájeny předregistrace týmů umístěných v top8 v minulém turnaji. Začátek registrací pro ostatní týmy je datován na neděli 9. 10. ve 20:00.

Herny

Battlezone, Praha (8 týmů)
Book Cyber Cafe, Topolčany (2 týmů)
Cyber Café Babylon, Liberec (1 týmů)
DraziwNet, Prešov (1 týmů)
Ekron Game, Šternberk (1 týmů)
Fragnet, Nitra (4 týmů)
G-NET, Poprad (2 týmů)
GF Playhole, Třinec (2 týmů)
gHall, Ústí nad Orlicí (2 týmů)
iCGC, Olomouc (2 týmů)
IT-comp, Zábřeh (1 týmů)
K-Net, Košice (4 týmů)
Na Pergole, Pardubice (2 týmů)
Net Games A, Plzeň (Jablonského 1) (2 týmů)
NetArena, Hodonín (2 týmů)
PGCC Nový Smíchov, Praha (2 týmů)
PGCC Velký Špalíček, Brno (7 týmů)
ŠK Archa, Trnava (2 týmů)
STORM Game Club, Bratislava (10 týmů)
Svobycomp, Chomutov (1 týmů)
Svobycomp, Jirkov (1 týmů)

Hlavní organizátor

    Michal Nagy - H1tachi
    Mobil: +421 940 602 179
    E-mail: nagy@playzone.cz, mnagy8@gmail.com
    Skype: hitachi666
    ICQ: 232-216-027