Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Liga III: Vyberte si mapy

Vybete si mapy, které chcete zařadit nebo naopak vyřadit z maplistu třetí sezóny PLAYzone Team Fortress 2 Ligy.Stejně jako v předchozí sezóně mají všichni účastníci ligy možnost ovlivnit podobu maplistu pro třetí sezónu Team Fortress 2 ligy. Následující mapy zůstávají v maplistu zachovány: cp_granary, cp_badlands, cp_gullywash_pro, cp_gravelpit. U následující seznamu map můžete rozhodnout, zda si je přejete do maplistu zařadit či ne:
Výchozí obrázek

Vybete si mapy, které chcete zařadit nebo naopak vyřadit z maplistu třetí sezóny PLAYzone Team Fortress 2 Ligy.

Stejně jako v předchozí sezóně mají všichni účastníci ligy možnost ovlivnit podobu maplistu pro třetí sezónu Team Fortress 2 ligy. Následující mapy zůstávají v maplistu zachovány: cp_granary, cp_badlands, cp_gullywash_pro, cp_gravelpit. U následující seznamu map můžete rozhodnout, zda si je přejete do maplistu zařadit či ne:

Minimálně 2 a maximálně 4 mapy budou do maplistu na základě hlasování doplněny a poté budou rozděleny do jednotlivých herních týdnů. Jelikož bude finální maplist oznámen až těsně před začátkem prvního kola, budou se v prvních dvou týdnech hrát mapy ze současného maplistu (1. kolo - granary, gullywash, 2. kolo - badlands, gravelpit). Týmy se tak nemusí bát, že by v prvním kole byly nuceny hrát nějakou novou neznámou mapu.

Team Fortress 2 ZDARMA !!!

Jak hlasovat?

Hlasování se mohou účastnit pouze hráči, kteří jsou na soupisce některého z registrovaných (kompletních) týmu v PLAYzone TF2 lize. Hráči musí mít také splněny všechny povinnosti, které plynou z účasti v této lize (jméno, věk a národnost v profilu), pokud tomu tak nebude, jejich hlas se nebude počítat.

Svůj hlas odešlete zde na webu jakou soukromou zprávu uživateli Trex. Předmět zprávy: "PLAYzone Liga - hlasování" a tělo zprávy v následujícím tvaru (zprávy v jiném formátu budou ignorovány):

Tým: Cavaliers
cp_obscure_remake_rc1 - ANO
cp_bazilion_rc5 - NE
cp_snakewater - ANO
ctf_turbine_pro_rc1 - NE

Hlasovat můžete pro libovolný počet (ať už kladně nebo záporně). Hlasování se uzavírá v sobotu 8.10. v 18:00. Nezapomeňte také že první kolo ligy začíná již tuto neděli ve 20:00!