Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s FnaticMSI.Mellisan

9. 10. 2011 | 08:06 League of Legends
S blížícím se IEM New York jsme si odchytli supporta z  FnaticMSI - Mellisana, aby nám řekl, jestli je připraven na New York.
Výchozí obrázek

S blížícím se IEM New York jsme si odchytli supporta z {#Evropská unie} FnaticMSI - Mellisana, aby nám řekl, jestli je připraven na New York.

FnaticMSI Mellisan

Kvalifikace na New York již skončila, přesněji turnajem v {#Čína} Guangzhou. FnaticMSI nemohli hrát, protože už byli kvalifikováni, skončili 3. na Gamesconu v Německu. I přes to, že nebyli perfektně připravení a neodehráli to, na co jsme od nich zvyklí, tak byli schopní porazit rivaly z {#Evropská unie} SK-Gaming a {#Francie} Millenium.

Poslední dobou byla Evropská LoL scéna kritizována a shazována, kvůli tomu, že Američané jsou napřed. Gamescon byl toho důkazem, Americké týmy hráli styl, na který Evropský styl nebyl schopen reagovat. Různorodost hrdinů, v Americe jsou OP - overpowered, jiní hrdinové než v Evropě a také samozřejmě gameplay - herní projev. A právě na to jsme se ptali Mellisana a on vpodstatě souhlasil:

Myslím si, že Asie a Evropa jsou si herně docela vyrovnaní. To co Číňani hráli, bylo velice podobné evropskému stylu. Těžko soudit Americký styl, protože Americký styl se zdá kompletně neovlivněn evropským stylem, takže to kam to tlačí, je úplně jiná hra. Hlavně ta horní - top linka, je u nich kompletně jiná než u nás. Naprosto jasně jsme trochu pozadu. Doufáme, že se to změní. 

Samozřejmě každý si pokládá otázku: budou {#Evropská unie} FnaticMSI připraveni ? Celá komunita neviděla tak úžasný herní projev od DreamHacku 2011 od Fnaticu aj sou horliví vidět, jak Fnatic dosahují svého plného potenciálu.

Cítíme se tentokrát mnohem lépe to je jasné, tentokrát jsme měli čas trénovat a zvyknout si na bruiserovskou meta game - 2 off tanci ale hlavně najít náš vlastní způsob, se s tímto herním stylem vypořádat.

Doufejme, že nadvláda Američanů skončí, je to docela trapné, jak jsou napřed :P