Přejít k hlavnímu obsahu

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (40.týden)

9. 10. 2011 | 20:14 Všechny hry
Máme za sebou jubilejní čtyřicátý týden a je tedy načase ohlédnout se za herní scénou posledních sedmi dní. A že je na co koukat. Jeden z nejúrodnějších herních měsíců letošního roku je v plném proudu a máme za sebou jak několik recenzí na hity podzimu, tak tradiční nášup žhavých novinek, vašich blogových článků a multimediálního obsahu.
Výchozí obrázek

Máme za sebou jubilejní čtyřicátý týden a je tedy načase ohlédnout se za herní scénou posledních sedmi dní.

A že je na co koukat. Jeden z nejúrodnějších herních měsíců letošního roku je v plném proudu a máme za sebou jak několik recenzí na hity podzimu, tak tradiční nášup žhavých novinek, vašich blogových článků a multimediálního obsahu.

Novinky

Pondělí započalo příjemným hodnocením očekávaného dobrodružství Batmana – Arkham City. DICEpostrašilo banem v betě Battlefield 3 a Valve nám prozradilo, proč střílny z Portalu 2 zpívají. Skyrim odhalil něco málo detailů a Assassin’s Creed pro změnu plány na budoucnost. Ghost Recon: Future Soldier potvrdil datum vydání a post-apokalyptická akce RAGE se ukázala v prvních recenzích.

     

Unikly další střípky detailů z příběhu Dead Space 3 a Need for Speed: The Run prozradilo hardwarové požadavky. Hitman potěšil hardcore fanoušky a GoW 3 odhalil datum vydání DLC přídavku. Spustili jsmesoutěž s Gears of War 3 a představil se nový iPhone 4S. AMD vypustilo nové drivery pro RAGE a Batman: Arkham City představil dalšího z dlouhé řady záporáků.

Nezapomeňte na naši reportáž z výstavy GameShow 2011.

GT5 uvolnilo informace o nejnovějším patchi, obrečeli jsme smrt Steva Jobse a datum vydání oznámilo pro změnu DLC k Dukem Nukem Forever. Neverwinter se ukázal jako free-to-play MMO a Need for Speed: The Run nalákal na nebezpečnou Million Dollar Highway. CryEngine slibuje podporu Flashe, Game Informer pak exkluzivně odhalil pokračování sci-fi adventury Transformers: War fo Cybertron.

     

Blacklight: Retribution ohlásilo uzavřenou betu, trochu vylezl na výsluní i film inspirovaný Halo. Xbox Live ukázalo čerstvou nabídku služeb a partnerů, Battlefield 3 pro změnu achievementy. Ke konci týdne potěšily obrázky ze singleplayeru Battlefieldu 3 a systémové požadavky třetích Saints Row. S.T.A.L.K.E.R. 2 slíbil internetovou ochranu a Red Orchestra 2 představil patch, co bohužel vymaže statistiky. Grunex stojí za starou belu a krade.

Bleskovky

- První recenze Modern Warfare 3 budou v den vydání, 8. listopadu.

- Xbox 360 verze Tropico 4 vyjde 21. října.

- Podle spekulací vyjde PS Vita v Evropě 28. března 2012.

Hitman: Absolution nabídne online prvky.

Resident Evil: Revelations vyjde na 3DS 27. ledna 2012.

- Pěkné neoficiální artworky s tématikou Mass Effect 3.

- I přes množství spekulací není PC verze Saints Row 3 odložena.

Články

Speciál: Assassin’s Creed: Revelations – pohled na multiplayer

Speciál: RAGE – grafické rozdíly PS3 a X360 verze

Recenze: RAGE – daddy’s home

Recenze: Forza Motorsport 4 – šampión mezi závodníky

Preview: Syndicate – originálně neoriginální zjevení

Speciál: EA GameShow 2011 – reportáž, dojmy, soutěž

     

Blogové články

Recenze: Portal 2 Peer Review DLC

Závěr

Jsme se souhrnem u konce a stále nás čeká spousta skvělých her. I v příštím týdnu se můžete těšit na novinky ze světa videoher, zajímavé články a exkluzivní trailery. A možná příjde i soutěž.

Zdroj: zing.cz
Štítky: Zing