Přejít k hlavnímu obsahu

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (41.týden)

17. 10. 2011 | 11:10 Všechny hry
Vítáme vás u dalšího našeho tradičního souhrnu, který byl velmi zajímavý, včetně informací o očekávané válečné akci Battlefield 3, dobrodružství Uncharted 3, Batman: Arkham City a nechyběla ani recenze tahové strategie Might & Magic Heroes VI.
Výchozí obrázek

Vítáme vás u dalšího našeho tradičního souhrnu, který byl velmi zajímavý, včetně informací o očekávané válečné akci Battlefield 3, dobrodružství Uncharted 3, Batman: Arkham City a nechyběla ani recenze tahové strategie Might & Magic Heroes VI.

Novinky

V pondělí ráno jste se mohli kouknout na video z připravovaného masivně multiplayerového titulu Star Wars: The Old Republic, kde se vám představil rytíř Jedi a Lovec odměn. Následovala zpráva o prvním patchi pro PC verzi post-apokalyptické střílečky RAGE, potvrzení kooperace v Mass Effect 3 a informace, že ve Velké Británii hraje každý druhý, alespoň to odhalil průzkum. Český Silent Hill: Downpour oficiálně odložen, krátké gameplay záběry z Hitman: Absolution a nový Xbox spatřen v životopisech.

Silent Hill: Downpour     RAGE

V úterý unikl manuál z Elder Scrolls V: Skyrim, otevření sběratelské edice Might & Magic Heroes VI zaznamenáno na videu a první informace o potvrzeném multiplayeru v Mass Effect 3, včetně tiskové zprávy. Dále video s jednu kompletní misí z Hitman: Absolution a v Assassin’s Creed sérii se možná objeví ženská hrdinka, Ubisoft není proti.

Dobrodružství Sonic Generations vyjde i na PCprvní obrázky z Family Guy Online, video s minutovou destrukcí a souboj stíhaček z Battlefield 3, 93 000 hacknutých účtů Sony, DICE má velké plány s DLC pro Battlefield 3, detaily o akci Transformers: Fall of Cybertron, vyšlo Dragon Age 2: Mark of the Assassin DLC anové obrázky z Assassin’s Creed: Revelations.

Battlefield 3     AC: Revelations

Ve čtvrtek potěšila zpráva, že Burnout Crash vyjde na iOS zařízení a odhalení Shadowrun Online. Následovala informace, že do bety Diablo 3 se můžete dostat skrz Facebook, PSV 3G s klasickým limitem,odhalena herní doba kampaně Uncharted 3, Activision oznámil videohru podle filmu Muži v černém a Call of Duty: Modern Warfare 3 podle vývojářů skrývá mnohé inovace. Minout byste neměli ani gameplay záběry ze střílečky Syndicate, dojmy z mise Iron Lady z Modern Warfare 3.

Tisková zpráva o kooperaci v Mass Effect 3.

Dodatečný obsah Missing Link do Deus Ex: Human Revolution odhalil přesné datum vydání a cenu. Blíží se další Spider-ManSkyrim lze dohrát za dvě hodinypopis multiplayerových map Battlefield 3, Resident Evil: Revelations na 3DS i s multiplayerem a Rayman Origins ve videu učí jak zbublinkovat nepřátele. V případě Batman: Arkham City se budeme muset obejít bez demoverzepředstavena plošinovka South Park: Tenorman's Revenge a středověká real-time strategie Hegemony Rome: The Rise of Caesar.

Datadisk k Gothicu 4 přece jen vyjde, pro Space Marine 2 podle šéfa THQ není místo, EA uzavře studiozodpovědné za Harryho Pottera a tvůrci Uncharted 3 se raději pustí do vývoje nové hry, než aby chystali příběhová DLC.

Space Marine     Rayman Origins

O víkendu jste se mohli kouknout na Launch trailer Batman: Arkham City a na obrázky a video z Prototype 2. Nebo se dozvědět, že Star Wars: The Old Republic vyjde v Evropě stejně jako v Severní Americe. Taktéž byste neměli minout zprávu, že AC: Revelations nabídne 3D na PS3, X360 i PC, potvrzen Online Pass u Battlefield 3 nebo že FIFA 12 může za hacknutí účtů na Xbox Live.

The Amazing Spider-Man s otevřeným světem, EA chystají "Prison Kings"nové obrázky ze závodního simulátoru C.A.R.S. a představení posledních map z Battlefield 3.

Bleskovky

Konzole PS3 a Xbox 360 inspirovány stylem Battlefield 3.

- Nový update Xboxu 360 přináší pouze údržbu systému.

- Tvůrci Killzone chystají novou FPS hru. Grunexáci jsou lamy

- Bloodbath Arena DLC pro Dead Island vyjde až v listopadu.

Neoficiální HW požadavky očekávané akce Metro: Last Light.

- V galerii hry NCIS naleznete čtyři čerstvé screenshoty.

- Závodní simulátor C.A.R.S. vyjde exkluzivně pro PC.

- Velmi povedená replika sniper pušky z Mass Effect.

- Po celém světě se prodalo 8,3 milionů kusů PlayStation Move.

- Na začátku listopadu vyjde na XBL a PSN demo GoldenEye 007: Reloaded.

- Comgad u nás vydá s českými titulky Worms ReloadedWorms Mayhem a Worms Crazy Golf.

- První recenze Uncharted 3 – Španělský magazín Playmania udělil 9,9/10.

- K dispozici je nový PC patch Driver: SF, řeší problémy s Uplay.

Články - Recenze, preview a speciály

Recenze: Hra o trůny: Zrození – buď vyhraješ, nebo zemřeš

Recenze: Dragon Age II: Mark of the Assassin – vražedná posila

Recenze: Might & Magic Heroes VI

Preview: Deus Ex: Human Revolution – Missing Link

Speciál: XCOM, Tomb Raider, Syndicate: blíží se vlna remaků her

Speciál: Batman - fotoseriál z Arkham City

Might & Magic Heroes VI     Batman: Arkham City

Blogové články

Recenze: Mirror's Edge

Speciál: Dojmy z bety: Ratchet & Clank: All 4 One - ve čtyřech až za hrob

Závěr

Dostali jsme se opět na konec nabitého týdne. V tom následujícím se můžete těšit na recenzi Batman: Arkham City, stejně tak na dojmy z hraní kooperace Battlefield 3 a na spoustu dalších článků, novinek, obrázků a videí. Opomenout nemůžeme ani soutěž.

Zdroj: zing.cz
Štítky: Zing