Přejít k hlavnímu obsahu

tween před ESWC: Sebadôvera mi vždy pomáha

Jen pár hodin před odletem slovenských reprentantů TrackManie na ESWC vám přinášíme rozhovor s tweenem, který je mnohými považován za černého koně turnaje.ITÁLIE. Po Redbyte 2v2 tournamentu bude ESWC pro tweena druhý zahraniční LAN turnaj. I tak si věří rovnou na první místo.Ahoj tweene, začneme tvojí přípravou. Jak často a kolik hodin průměrně denně trénuješ?
Výchozí obrázek

Jen pár hodin před odletem slovenských reprentantů TrackManie na ESWC vám přinášíme rozhovor s tweenem, který je mnohými považován za černého koně turnaje.

tween
ITÁLIE. Po Redbyte 2v2 tournamentu bude ESWC pro tweena druhý zahraniční LAN turnaj. I tak si věří rovnou na první místo.

Ahoj tweene, začneme tvojí přípravou. Jak často a kolik hodin průměrně denně trénuješ?

Nazdar, tak tréningu mám na svoje pomery dosť, zväčša tak 2-3 hodiny denne. Zakladám si hlavne na tom, že keď hrám, tak úplne sústredene.

Jak ti sedí mapy?

Mapy sú suprové, v lepšie som asi nemohol dúfať ;-). Je tam menej zradných pasáží, čo môjmu štýlu hrania vyhovuje.

Mezi účastníky bude mnoho nových i starých tváří. Kdo má největší šance na vítězství?

Účasť je veľmi silná aj napriek lenivým Švédom. Skúsenosťami určite vyhráva Francúz Carl, víťaz ESWC 2006. Ale súdiac podľa toho, že sa mu momentálne príliš nedarí, to vidím skôr na nejakú novú tvár (viz. ďalšia otázka ;-))

Bude to tvoje 1. opravdu velká zahraniční akce. Jaké jsou tvoje ambice a s jakou pozicí budeš spokojený?

Prvý. Sebadôvera mi vždy pomáha a byť pri tom arogantný vôl nie je zas až tak zlá výmena ;-)

Do Paříže letíš společně se spoluhráči hakkiJuniorem a Tonim. Kdy odlétáte a už máš sbaleno? :-) Co za herní příslušenství si bereš s sebou?

Na letisku budeme kvasiť zítra (pozn. r ed. středa) od 18:00, dorazíme tam pred desiatou. Beriem si zo sebou len klávesnicu, možno sluchátka a myšku. Zbalené samozrejme nemám, baliť sa na poslednú chvíľu je cool ;-)

 


Z ESWC vám budeme poskytovat nejčersvější informace zde na webu. Mimochodem na místě bude i spoluhráč tweena a hakkiho Toni, který bude tvořit blogy jako tomu bylo např. u Redbyte 2v2 tournamentu.

Štítky: ESWC 2011, tween