Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s SK Nyph

20. 10. 2011 | 20:00 League of Legends
Dnes jsme to zvládli a dostali rozhovor od  SK Nyph, který se právě vrátil z New Yorku. Rozhovor bude o supportování a co je v tuhle chvíli op v SoloQ.
Výchozí obrázek

Dnes jsme to zvládli a dostali rozhovor od {#Německo} SK Nyph, který se právě vrátil z New Yorku. Rozhovor bude o supportování a co je v tuhle chvíli op v SoloQ.

SK Nyph

Absolutní rozhovor s SK Nyph

Ahoj Nyphe, můžeš se nám představit?

Ahoj všichni, já jsem Nyph a hraju supporta v našem týmu.

Všichni tě známe jako velice dobrého supporta, ale jak si dokázal mít tak velké elo?

Na nižším elu jsem hrál carryčka (ad/ap) a op hrdiny, od té doby co jsem na takhle vysokém elu, tak hraju co chci a cítím, že se hodí do týmu. Myslím si, že znalost hry a hrdinů pomáhá opravdu hodně, "co dělat když..." a co funguje proti čemu.

Co by si doporučil novým hráčům, aby byli lepší supporti?

Snažte se motivovat svůj tým. Hodně pokládejte wardy. Když máte dobrý rozhled po mapě, zabrání to hloupým chybám vašeho týmu :P a taky pomáhá, když blikáte hráčům na mapu, kde jste koho zahlédli z enemy týmu. Snažite se najít enemy junglera, aby jste ho mohli gangnout. 

Pojďme změnit téma, kterého hrdinu teďkom považuješ za nejvíc op?

Pouze Kog Maw je docela op v tuhle chvíli. Ostatní hrdinové jsou v pohodě a potřebují hodně tréninku, aby jste je byli schopni zahrát na turnaji a ikdyž je tam picknete, tak se stejně dají něčím countrovat.

Chtěl by si vybalancovat nějaké hrdiny? jestli ano, které a jak?

Snížil bych délku trvání "W"čka u Kog Mawa, taky bych změnil některé supporty, předělal bych Karmy "W"čko, aby dávalo stun když aktivujete Mantru*, také bych změnil "Q"čko u Soraky na něco takového jako má ChoGath. Nejsem si jistý, jestli by to nebylo moc op, ale Soraka potřebuje nějaké kouzlo na velkou vzdálenost, protože nemůže tankovat.

Hrál by si sám op hrdiny, aby si se dostal na vyšší elo?

Dělal jsem to a doporučuji to všem, kdo se chce dostat na vyšší elo.

Máš raději SoloQ nebo DuoQ?

Mám rád oboje, na duo que je více zábavy a taky dobré na procvičení dvojlinky na botu, na solo que jdu jen když si chci zarelaxovat nebo se chci uvolnit.

Znáš hodně hráčů na high elu, koho považuješ za nejlepšího hráče?

xPeke je podle mě nejlepší hráč v tuhle chvíli, každého hrdinu kterého hraje má hrozně silného a také nedělá téměř žádné chyby.

*Mantra je ultimátka Karmy, kdy si vylepší svoje spelly

Štítky: LoL, nyph, sk, sk-gaming