Přejít k hlavnímu obsahu

Intel 6v6 NightCup #7 - dnes ve 20:00

Začátkem nového týdne spouštíme na PLAYzone pravidelné turnaje ve hře Team Fortress 2. Každý týden budete mít možnost zahrát si minimálně jeden turnaj v této hře.Ve čtvrtek, 17.11. ve 20:00 se uskuteční Intel 6v6 NightCup #7. Hraje se o 40 bodů do MČR Klasifikace. Registrace končí 5 minut před začátkem turnaje.
Výchozí obrázek

Začátkem nového týdne spouštíme na PLAYzone pravidelné turnaje ve hře Team Fortress 2. Každý týden budete mít možnost zahrát si minimálně jeden turnaj v této hře.


Ve čtvrtek, 17.11. ve 20:00 se uskuteční Intel 6v6 NightCup #7. Hraje se o 40 bodů do MČR Klasifikace. Registrace končí 5 minut před začátkem turnaje.

>>> REGISTRACE <<<


I Když je Team Fortress 2 týmovou hrou, založenou hlavně na spolupráci většího počtu lidí, větší část těchto turnajů se ponese v tzv. "for fun" duchu. Těšit se tak můžete duelové souboje a další zábavné herní mody, které se v Team Fortress 2 vyskytují. Stručný popis několika nadcházejících turnajů naleznete níže. První turnaj odstartuje tuto středu v 19:00.

Team Fortress 2 ZDARMA !!!

1v1 Turris Cup

Prvním turnajem bude duelová záležitost pro povolání Soldier na mapě cp_turris_b3 (stáhnout). Na této jednoduché mapě je cílem obsadit control point umístěný na vyvýšeném místě uprostřed arény. Oběma hráčům se v určitých intervalech automaticky doplňuje munice a zdraví, takže není až tak důležité vašeho protivníka zabít, ale hlavně se ho musíte pokusit pomocí přesně mířených airshotů udržet mimo vámi obsazovaný control point.

Mapa cp_turris_b3

cp_turris_b3

2v2 Bball Cup

I v dalším turnaji si opět přijdou na své hlavně milovníci airshotů a rocketjumpů. Mapa ctf_ballin (stáhnout) je virtuálním basketbalovým hrištěm, na kterém proti sobě nastupují dvoučlenné týmy. Uprostřed hřistě je na začátku jeden "míč" (kufřík s inteligencí z CTF map), se kterým musíte po jeho sebrání skočit do soupeřova koše. Ten se vám v tom pochopitelně snaží zabránit a po vaší smrti se bez váhání pustí do proti útoku.

2v2 Ultiduo Cup

Mapa koth_ultiduo_r_b7 (stáhnout) je zaměřená na spolupráci komba Soldier + Medic. Záleží tak nejen na bojovém umění Soldiera, ale také na schopnosti Medica přežít a podporovat svého kolegu. Cílem je opět obsadit control point umístěný uprostřed arény během pětiminutového limitu.

Ultiduo

koth_ultiduo_r_b7

1v1 Scout Cup

Váš aim prověří turnaj na mapě dm_whiskas (stáhnout), kde si duelové souboje pro změnu užijí Scouti. Tato mapa od je známá hlavně díky dotovaným turnajů pořádaných na portále ESL. Jedná se o DM mapu, tudíž narozdíl od herního modu Arena zde nedochazí k respawnu obou hráčů po úspěšném zabití protivníka.

Seznam těchto turnajů rozhodně není konečný. V plánu josu také 4v4 King of the Hill turnaje nebo další "fun" turnaje v podobě 2v2 Huntsman Cupu a podobně. Sledujte pravidelně náš web, ať žádný z těchto turnajů nepropásnete! Máte-li nějaký zajímavý návrh na další trunaje, rozhodně si ho nenechávejte pro sebe a podělte se o něj s námi v komentářích.

Štítky: PLAYzone