Přejít k hlavnímu obsahu

2v2 Mezihernové turnaje přichází

28. 10. 2011 | 22:45 Counter Strike 1.6
Pro příznivce 2v2 turnajů máme skvělou zprávu! Od listopadu bude seznam Mezihernových turnajů proložen i několika turnaji pro týmy o dvou hráčích.V poslední době jste mohli zaznamenat pokles účasti na 5v5 Mezihernových turnajů. V posledním z nich, který se konal 22. října, se účastnilo pouhých 25 týmů. Proto budeme příštím měsícem počínaje pořádat Mezihernové turnaje i ve 2v2 soutěži.
Výchozí obrázek

Pro příznivce 2v2 turnajů máme skvělou zprávu! Od listopadu bude seznam Mezihernových turnajů proložen i několika turnaji pro týmy o dvou hráčích.

V poslední době jste mohli zaznamenat pokles účasti na 5v5 Mezihernových turnajů. V posledním z nich, který se konal 22. října, se účastnilo pouhých 25 týmů. Proto budeme příštím měsícem počínaje pořádat Mezihernové turnaje i ve 2v2 soutěži.

5v5 a 2v2 Mezihernové turnaje se budou střídat po měsíci, to znamená, že až do letních prázdnin příštího roku se budou konat následovně:

Turnaje budou samozřejmě proloženy obvyklými LAN turnaji jako Storm The Front, LanCraft nebo Quietus Day, nemusíte se tedy bát, že bude málo 5v5 akcí.

Další změnou, která s rozdělením Mezihernových turnajů přichází, je změna administrátorů. Všechny turnaje od příštího měsíce budou řešit Jan 'J.a.n.y.y' Mrázek a Milan 'Striker' Švejda.

GIGABYTE 2v2 Mezihernový turnaj 11/2011

Abyste se do prvního 2v2 Mezihernového turnaje registrovali, musíte mít založený tým ve SteelSeries 2v2 Classic ClanBase. Stejně jako v turnajích 5v5, i tentokrát budou připraveny předregistrace pomocí PM zde na PLAYzone.

Top10 týmů z ClanBase (ke čtvrtku 3. 11. 23:59) bude mít možnost se registrovat předem, když pošle PM adminovi turnaje J.a.n.y.y, do předmětu zprávy "MZH 2v2 registrace" a do těla zprávy vloží link na tým v CB.

Registrace do turnaje pro ostatní začínají 6. 11. ve 20:00.

Systém

Systém 2v2 MH bude stejný jako jste dosud mohli vidět v 5v5. Týmy budou rozděleny do osmi skupin, do playoff postupují první dva týmy. To bude odehráno systémem Single Elimination na BO1, semifinále a finále BO3.

Celý turnaj se řídí pravidly SteelSeries 2v2 ClanBase vyjma věcí, které se v turnaji nedají uplatnit. Stejně jako v 5v5 MH platí, že smoke screeny jsou třeba fotit i s modely hráčů.