Přejít k hlavnímu obsahu

WCG: Informace o naší účasti

31. 10. 2011 | 18:07 Counter Strike 1.6
S velkou lítostí oznamujeme, že účast české výpravy na World Cyber Games 2011 v Jižní Korei je dnešním dnem zrušena. O tomto kroku jsme byli informování přímo společností Samsung."Vlivem účetní chyby nebyly alokovány peníze ve společnosti Samsung, které měly být určeny na podporu WCG. Nepodařilo se najít žádné jiné prostředky, které by na to šly uvolnit, tudíž jsme nuceni CZ/SK výpravu na letošní WCG zrušit.
Výchozí obrázek

S velkou lítostí oznamujeme, že účast české výpravy na World Cyber Games 2011 v Jižní Korei je dnešním dnem zrušena. O tomto kroku jsme byli informování přímo společností Samsung.


"Vlivem účetní chyby nebyly alokovány peníze ve společnosti Samsung, které měly být určeny na podporu WCG. Nepodařilo se najít žádné jiné prostředky, které by na to šly uvolnit, tudíž jsme nuceni CZ/SK výpravu na letošní WCG zrušit.

Do zajištění bezproblémového průběhu WCG kvalifikace jsme vložili velké usilí, bohužel řízením osudu se nakonec výjezd české výpravy konat nebude. Všem zástupcům týmu eSuba a všem fanouškům se velice omlouváme. " říká Lukáš Pleskot, majitel společnosti PLAYzone s.r.o.

Společnost Progamers s.r.o., která je držitelem licence WCG pro CZ/SK nyní intenzivně jedná o kompenzacích pro tým eSuba, který měl reprezentovat naši scénu ve hře Counter-Strike 1.6

Štítky: wcg