Přejít k hlavnímu obsahu

Team Fortress 2 je ZDARMA!

3. 11. 2011 | 12:50 Team Fortress 2 je ZDARMA!
Jedna z nejlepších stříleček posledních let je zdarma. Zkusíte i vy štěstí v některým z turnajů pořádaným naším portálem?
Výchozí obrázek

Jedna z nejlepších stříleček posledních let je zdarma. Zkusíte i vy štěstí v některým z turnajů pořádaným naším portálem?

Přestože je to již nějaký pátek, co se ve Valve rozhodli tuto hru uvolnit zdarma všem uživatelům Steamu, opakovaní je matkou moudrosti a tak i my si připomeneme tuto novinku. Team Fortress 2 si každý může stáhnout zdarma na této stránce. Získáte tak tzv. Free2Play verzi hry, která se od plnohodnotné Premium verze hry liší jen v několika kosmetických detailech (omezená velikost backpaku a možnosti obchodovaní ve hře). I přes tato drobná omezení se v podstatě jedná o plnohodnotnou hru. Jakýmkoliv nákupem (ceny začínají od €0,49) v Mann Co. obchodě, který je součástí hry, získáváte automaticky Premium verzi hry.

Ve hře je spousta zbraní, které je nutné získat postupným hraním nebo nákupem v Mann Co. store. Díky pravidlům naprosté většiny všech evropských soutěží (včetně PLAYzone) se však na soutěžní úrovni hraje pouze se základními zbraněmi, které ma k dispozici každý. I s Free2Play verzí hry tak nebudete nijak znevýhodněni oproti svým soupeřům a záleží opravdu jen na vašich schopnostech. Rozhodně se nemusíte obávat jakékoliv nezbytné investice do hry!

Kde začít?

Pokud jste naprostými nováčky v této hře, určitě vám ze začátku pomůže série našich tutoriálů nebo tato novinka, která je zaměrěna právě na začínající hráče.

Soutěže na PLAYzone

Každý týden pro vás máme nachystaný minimálně jeden turnaj v této hře, ale naší snahou je, aby těchto turnajů bylo co nejvíce. Hlavní dlouhodobou soutěží na našem portále je Intel Liga, která je nejprestižnější domácí online soutěží a právě probíhá již třetí sezóna. Samozřejmostí jsou také 6v6 NightCupy. Jednoho takového NightCupu se můžete zúčastnit již příští čtvrtek. Team Fortress 2 je také součástí MČR Klasifikace.

MČR Klasifikace

Kromě klasických 6v6 soutěží si u nás také máte možnost zahrát různé duelové a další zábavné turnaje v různých formátech. Jejich stručné představení naleznete v této novince. Seznam nejbližších naplánovaných turnajů:

To samozřejmě není vše a další turnaje budou průběžně přidávány.

"The most fun you can have online!" - PC Gamer

Štítky: Team Fortress2