Přejít k hlavnímu obsahu

Ztracený syn se vrací do Karkandu

Jak jsem Vás informoval před necelým týdnem o datadisku Back to Karkand a zároveň Gandalf. přinesl čerstvé obrázky z mapy Karkand. Nyní se vracíme opět k nejsledovanější hře tohoto podzimu a následnému "update". Další nové úkolyV dalším čísle svého blogu se vývojáři rozhovořili, co nás čeká a nemine.
Výchozí obrázek

Jak jsem Vás informoval před necelým týdnem o datadisku Back to Karkand a zároveň Gandalf. přinesl čerstvé obrázky z mapy Karkand. Nyní se vracíme opět k nejsledovanější hře tohoto podzimu a následnému "update".

 

Další nové úkoly

V dalším čísle svého blogu se vývojáři rozhovořili, co nás čeká a nemine.

Rozšíření Back To Karkand obsahuje daleko více než jen "remake" klasických 4 map ze hry Battlefield 2. Čerstvé ovoce, které hru opět osvěží. To jsou nové úkoly v Karkandu, za které nedostanete sice nakousnuté jablko, ale nové zbraně, kterých se v klasickém Battlefieldu nedočkáte.

Let it Rain

Napříkad v úkolu Let it Rain, který je uvedený na obrázku. Musíte zabít 20 lidí s lehkým kulometem a dva lidi s minometem. Ovšem není to tak složité, jak se na první pohled může zdát. Úkoly lze plnit postupně a sledovat je lze na "showboardu". Po splnění jednoho úkolu, se vám odemkne další, který následuje předchozí. Jako bonus obdržíte zmiňované zbraně nebo i psí známky.

O Karkandu opět za týden.

 

Na závěr Ninety Nine Problems..

 

Přidej se k PlayZone

Máš rád PlayZone? Přidej se ihned k PlayZone četě. :)