Přejít k hlavnímu obsahu

Shrnutí NC #90 a pozvánka na další

V neděli se konal CoD4 Nightcup #90, který opět navrátil hru zpět na Playzone.cz. Celkem se sešlo solidní počet 19 týmu, které bojovali ve skupinách o dvě postupové místa do playoff, nakonec se z vítěství radoval celek Refuse, který porazil ve finále Team 69, třetí místo pak připadlo po souboji s eEriness týmu Cracked Gamers. Dnes bych vás chtěl zároveň pozvat na další z řady turnajů, který se bude tentokrát konat v sobotu 26.11.
Výchozí obrázek

V neděli se konal CoD4 Nightcup #90, který opět navrátil hru zpět na Playzone.cz. Celkem se sešlo solidní počet 19 týmu, které bojovali ve skupinách o dvě postupové místa do playoff, nakonec se z vítěství radoval celek Refuse, který porazil ve finále Team 69, třetí místo pak připadlo po souboji s eEriness týmu Cracked Gamers. Dnes bych vás chtěl zároveň pozvat na další z řady turnajů, který se bude tentokrát konat v sobotu 26.11. v 17:00 a jeho název bude Call of Duty 4 BenQ Nightcup #91.

1.Refuse
2.TEAM SIXTYNINERS
3.Cracked Gamers



Vyjadření tří  náhodně vybraných účastníků turnaje CoD4 Nightcup #90 

Za tým Refuse Jan "dramf" Doležel:

No tak k turnaji nemám žádné připomínky. Vše probíhalo podle harmonogramu +-15 minut což je klasika. Zahrali jsme si dobře akorát jsem čekal ve finále sekci Cracked-Gamers , která nakonec nepostoupila. Čím se věci usnadnili a finále bylo bez problému . :)

Za tým eEriness Jan"rabbi"Havel:

Turnaj proběhl v naprostém klidu. Nezaregistroval jsem žadný problém, který by museli admini řešit. CoD 4 komunita by určitě uvítala, kdyby se Playzone začala v aktivně podílet na rozvoji a tyhle nc jsou dobrým začátkem. Doufejme, že u toho neskončí a v budoucnu se dočkáme třeba zahrnutí CoD4 do mčr, které letos nevyšlo. Druha stránka věci je naše hra, s kterou momentálně nejsem vůbec spokojen. Už nějakou dobu se trápíme a ztrácíme krok. Hlavně v zápasech s Cracked jsme se mohli přesvědčit, že máme velké mezery, které musíme urychleně napravit. Pracujeme na tom.

Za tým SIXTYNINERS Jakub "Krteqtaj" Hřebejk:

Tak z našeho pohledu beru tento NC vcelku pozitivně. Když to vemu postupně, tak základní skupina pro nás byla velice přijatelná, ale prohra s insenií (cu @LAN) 13-10 nám dělala vrásky na čele. Nakonec jsme však postoupili z druhého místa a v play-off jsme ukázali naši sílu. Výhra 16-13 na mapě citysrteets nad celkem CRACKED GAMERS to jasně demonstruje. Ve finále jsme se střetli s týmem REFUSE, se kterým jsme v základní skupině remizovali. Tento fakt nám po vítezství nad CG dával dobré vyhlídky, ale perfektní hra REFUSE nás přesvědčila, že v naší hře máme jěště spoustu okének. Druhé místo v tak silné konkurenci je pro nás ovšem skvělý výsledek, na kterém můžeme v budoucnu stavět.