Přejít k hlavnímu obsahu

dErmia s x6core!

30. 11. 2011 | 17:54 dErmia s x6core!
Nedávno obnovený celek dErmia, který se vrátil po nějaké době i s novým webem, začíná pořádně sílit. Vedení pracuje na plné obrátky a hledá schopné zástupce, partnery a sponzory mezi své řady.
Výchozí obrázek

Nedávno obnovený celek dErmia, který se vrátil po nějaké době i s novým webem, začíná pořádně sílit. Vedení pracuje na plné obrátky a hledá schopné zástupce, partnery a sponzory mezi své řady.

Když se herní klub vrátil na scénu, ihned představil nového fifaře, {#Česká Republika} Jiřího "Asgardiiik" Žembu. Ovšem tím vedení rozhodně končit nechtělo a v brzké době mělo v plánu představit další alespoň dvě nové sekce. Ta chvíle nadešla a včera ve večerních hodinách se na webu klubu dErmia objevila novinka o nové Call of Duty 4 sekce.

Nový mančaft vede {#Česká Republika} Tomáš "tommyz" Urban, který se společně s hráči hře věnuje už několik let. Pravdou ale je, že Urban měl krátkou pauzu od hraní. Nicméně, opět začal fungovat a vrátil se se svým kádrem, jenž se skrýval pod přezdívkou x6core. Nová pětice má hodně plánů do budoucna. Pomoct rozvíjet je by měla právě organizace dErmia, která je vyšle už 10. 12. 2011 na LAN akci od Grunexu. Mimo jiné, hráči bojují i v Cybergame lize, kde chtějí získat preinvite. Povede se jim to?

Pár slov kapitána týmu, Tomáše Urbana:

"Zdravím všechny příznivce Call o Duty 4. Tímto bych vám chtěl představit naší sekci, kterou mnozí znají pod tagem x6core. Jedna se o hráče Ghost, HoMeeeR, Artyz, Najro a tommzy. Každý kdo se v CoD4 pohybuje, zná určitě všechny, takže nebudu je konkrétně představovat. Náš tým se účastní cybergamer ligy, kde chceme dosáhnout top5 a získat tak šanci do preinvite. Také bych chtěl poděkovat DERMII za projevenou důvěru a doufám, že se nám zde bude dařit."

dErmia Call of Duty 4:

{#Česká Republika} Tomáš "tommyz" Urban
{#Česká Republika} Michael "HoMeeeR" Dolejší
{#Česká Republika} Daniel "[G]HoST" Vošahlo
{#Česká Republika} Mirek "Artyz" Dišek
{#Česká Republika} Michal "Najro" Frolík

Zdroj: dErmia
Štítky: x6core