Přejít k hlavnímu obsahu

CS:GO beta vydána

1. 12. 2011 | 15:34 Counter-Strike 2
Valve splnilo své náhradní datum pro vydání betaverze Counter-Strike: Global Offensive.Původně bylo oznámeno, že do konce října bude beta k dostání majitelům klíčů, nakonec se Valve rozhodlo posunout datum o měsíc a termín 30. 11. byl splněn.Zatím jde pouze o zátěžový test. Hra je velmi omezená, nejsou dostupné zdaleka všechny zbraně ani herní módy. Poté, co test skončí, Valve se postará a větší distribuci serverů kolem světa a do hry bude vpuštěno více lidí. Beta klíče dostanou právě ti, kteří budou pilně sledovat stránky HLTV.org a jim podobné.
Výchozí obrázek

Valve splnilo své náhradní datum pro vydání betaverze Counter-Strike: Global Offensive.

Původně bylo oznámeno, že do konce října bude beta k dostání majitelům klíčů, nakonec se Valve rozhodlo posunout datum o měsíc a termín 30. 11. byl splněn.

Zatím jde pouze o zátěžový test. Hra je velmi omezená, nejsou dostupné zdaleka všechny zbraně ani herní módy. Poté, co test skončí, Valve se postará a větší distribuci serverů kolem světa a do hry bude vpuštěno více lidí. Beta klíče dostanou právě ti, kteří budou pilně sledovat stránky HLTV.org a jim podobné.

Stránky counter-strike.net byly zároveň s betou obnoveny a pozměněny. Na nich se můžete dovědět nejnovější informace ohledně průběhu bety CS:GO a ti z vás, kteří mají nebo budou mít klíče, si mohou projít FAQ a informovat vývojáře na Steam fórech.

Pokud nemáte klíč, nezkoušejte si ho koupit, protože nakonec budou všichni mít možnost si hru vyzkoušet, stačí si jen počkat.

Co myslíte, může se CS:GO časem stát jednou z hlavních her na velkých turnajích jako Intel Extreme Masters, DreamHack nebo World Cyber Games? Nebojte se vyjádřit svůj názor v komentářích.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: beta