Přejít k hlavnímu obsahu

Připojí se zonic k mousesports?

7. 12. 2011 | 12:35 Counter Strike 1.6
Portál readmore.de informoval o možném přestupu Dannyho 'zonic' Sørensena do německých mousesports, kde již rok hraje další dánský hráč, Finn 'karrigan' Andersen.V poslední době naznačovali jak mousesports tak Danny 'zonic' Sørensen možné změny v nejbližších dnech. Začalo to na Facebooku mousesports:"ESL Pro Series finále dopadly dobře, všechny 4 tituly putují k mousesports. V nejbližších dnech můžete očekávat změny v CS sestavě pro rok 2012."
Výchozí obrázek

Portál readmore.de informoval o možném přestupu Dannyho 'zonic' Sørensena do německých mousesports, kde již rok hraje další dánský hráč, Finn 'karrigan' Andersen.

V poslední době naznačovali jak mousesports tak Danny 'zonic' Sørensen možné změny v nejbližších dnech. Začalo to na Facebooku mousesports:

"ESL Pro Series finále dopadly dobře, všechny 4 tituly putují k mousesports. V nejbližších dnech můžete očekávat změny v CS sestavě pro rok 2012."

Z čehož je jasné, že nějaké změny proběhnou. Kdo bude vyměněn, to zatím není jasné, jsou ale tři možnosti. Vinh 'ninja' Thanh je nejspíše tím nejpravděpodobnějším kandidátem, v interview v eSports Sofa series totiž řekl, že ke konci roku hodlá začít kariéru v obchodním poradenství.

Druhou možností je Michele 'zonixx' Köhler. Ten zase před nedávnem oznámil na jeho facebook profilu, že se v budoucnu možná bude věnovat kariéře v hudbě.


Uvidíme mousesports s dvěma dánskými hráči? (foto: HLTV.org)

Posledním kandidátem je Roman 'roman' Ausserdorfer. Ten v interview s readmore.de naznačil, že jeho CS kariéra bude pokračovat jen v případě, že mu v tom nebude bránit motivace a škola.

První spekulace o tom, kdo jednoho z těchto hráčů nahradí, vznikly poté, co dnes Danny 'zonic' Sørensen oznámil na jeho Twitteru:

"V příštích několika dnech sledujte mymTw.com!"

To zase naznačuje, že nastanou změny buď u organizace mTw nebo alespoň zonica samotného. Zda se opravdu připojí k mousesports, to se dozvíme pravděpodobně již za pár dní.

Zdroj: HLTV
Štítky: mousesports, mTw, zonic