Přejít k hlavnímu obsahu

WCG 2011: DTS, M5, Mandic, SK ve čtvrtfinále

9. 12. 2011 | 13:28 Counter Strike 1.6
Druhý hrací den World Cyber Games 2011 v jihokorejském Busanu představoval první playoff zápasy. Jak ale vlastně dopadly skupiny?SkupinyTéměř všechny skupiny dopadly podle očekvání. DTS, eSahara, Mandic, SK, ESC a Moscow Five ve svých skupinách došli až na vrchol bez velkých problémů.
Výchozí obrázek

Druhý hrací den World Cyber Games 2011 v jihokorejském Busanu představoval první playoff zápasy. Jak ale vlastně dopadly skupiny?

Skupiny

Téměř všechny skupiny dopadly podle očekvání. DTS, eSahara, Mandic, SK, ESC a Moscow Five ve svých skupinách došli až na vrchol bez velkých problémů.

Zajímavá ale byla skupina D. project_kr nechybělo moc, aby neprošli ze skupin. Remizovali totiž s Immunity, kteří porazili pouze Nirvanu. ENTiTY tak nevadilo, že s Korejci prohráli, jak Immunity tak Nirvanu porazili a zajistili si tak postup z prvního místa. Immunity by stačilo, aby v některém zápasu získali alespoň o 3 body víc a project_kr by vypadli již ve skupinách. To se jim ale nepovedlo.


project_kr v čele s termim neměli daleko od vypadnutí ve skupinách (foto: HLTV.org)

Druhou zajímavou skupinou se stala poslední skupina H. Rumunští IGotGame, N38-26F z Běloruska a FRAGGED BY z Gruzie se porvali o první místo. IGG sice prohráli s FRAGGED BY, ale N38-26F s přehledem porazili. N38-26F si zase velmi snadno poradili s FRAGGED BY a tak prošli skupinami ze druhého místa, protože i když měli stejný počet bodů a rozdíl kol s IGG, bral se jako rozhodující faktor vzájemný zápas.

Playoff

Dnes se odehrála první polovina osmifinále. M5 s project_kr (termi, hee, sen, zeff, hiva) neměli velké problémy. Hrálo se na de_nuke a de_inferno a Moscow Five obě vyhráli s výsledky 16:9 a 16:7.

Druhý zápas playoff byl DTS proti Virtus.pro. Překvapivě nedošlo k žádné vypjaté mapě, DTS stále ukazují, že jsou v nejlepší formě, protože na první mapě de_inferno dokonce DTS vyhráli za CT 15:0 a na druhé straně nechali VP pouze pistolky a dvě antieca. Dust2 nevypadal o moc jinak, reprezentace Ukrajiny vyhrála 16:5 a tím 2:0 na mapy.


LeX a jeho návrat na scénu zatím nepřináší ovoce (foto: HLTV.org)

Poměrně překvapivě se jediným alespoň trochu vypjatým zápasem první půlky čtvrtfinále stal zápas Mandic s N38-26F. Týmu téměř beze jména ve světě se povedlo Brazilcům dát 11 bodů na trainu a 12 na dust2.

Stejně tak se neočekávalo, že TyLoo budou problémem pro SK. Číňani to ale rozjeli ve velkém stylu a na de_inferno vyhráli 16:7. SK si to ale nenechali líbit a de_nuke s de_dust2 to TyLoo dvojnásobně vrátili se skóre 16:5 a 16:9.

Zbylé zápasy osmifinále, které se odehrají zítra od 02:00, jsou následující:

eSahara {#Francie}
ESC Gaming {#Polsko}
ENTiTY {#Makedonie}
IGG {#Rumunsko}
vs.
vs.
vs.
vs.
{#Indonésie} Executioners
{#Portugalsko} Defining Stars
{#Kazachstán} NEXT
{#Azerbajdžán} FiRENATION

A první zápasy čtvrtfinále, jejichž účastníci jsou známi již teď, se odehrají v 05:00:

SK Gaming {#Švédsko}
Mandic {#Brazílie}
vs.
vs.
{#Ukrajina} DTS            
{#Ruská federace} Moscow Five

Máte i vy svého favorita? Povede se GeT_RiGhTovi s f0restem vyhrát svůj první WCG titul nebo to budou ESC, kteří si domů přinesou již třetí trofej z World Cyber Games?

Zdroj: HLTV
Štítky: WCG 2011